4.gün 99.km
Beyaz güvercin arkadaşın dediği gibi yapıp devirli kullanmaya başladım 1.vites artık aşırı hızlı tükeniyor,biraz zorlayınca 2. viteste pati çekmeye başladı.Eskiden hiç ivmelenme hissetmediğim 3. ve 4. viteslerde ivmelenme hissedilir boyuta geldi.5 ve 6. vitesleri tam test edemedim.
Aynı vites aynı devir aralığında motor daha sessiz.Ancak gaza biraz hızlı basınca kaputun altındaki aslan sinirleniyor.Motor sesi harika oldu.Normal sürüşte daha sessiz gaza basınca kükreyen aslan oluyor.
Yakıt tüketimi 7.3 lt/100 km.Daha devirli kullanmama rağmen 0.3 lük bir düşüş var.
Belli belirsiz ya da şöyle denebilir gaza aşırı yüklenince anlık gri siyah arası bir duman atıyor.Duman sürekli değil 0.5 sn bile sürmeyen anlık belli belirsiz.Araç 120.000 de ve eskiden bu kadar zorlamazdım,belki eskidende bu anlık gri-siyah dumanı atıyordu ben yeni gördüm diye düşünüyorum.
İki kuzum var biri 7 diğeri 4 yaşında.4 yaşındaki Halil Efem eskiden arka koltukta hiç oturmaz ayakta etrafı seyrederdi.Otur oğlum derdim oturmazdı.Artık otur oğlum demiyorum.Çünkü biraz gaza basınca ivmelenme onu yerine oturtuyor.Eskiden gaza basmak işe yaramıyordu.Şimdi Halil Efe ayağa kalkamıyor.
(Çocuklarımın yanında anneleri var Halil Efe'yi sarsmadan test edildi.İvmelenme onunda hoşuna gitti.Dur baba ayağa kalkıyım bi daha yap diyor.Tenkitlere karşılık şimdiden söylemek istedim.Kızım darılmasın onun adıda Burçak.Ben kızımı çok seviyorum.)