Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi naptın ya bu filmin fragmanını askerdeyken izledim dağlara çıkasım geldi askerliği yapanlar bunlar bizim yaptığımız rütbeli personele karılık yapmak
abi naptın ya bu filmin fragmanını askerdeyken izledim dağlara çıkasım geldi askerliği yapanlar bunlar bizim yaptığımız rütbeli personele karılık yapmak
karsta yaptım ben askerliğimi çok yerde bulundum orda topçu taburundan tugay karargahına sınır karakollarınıda dolaştım şoförlükde yaptım habercilikde tugay komutanın hemde ama yaptığım iş her yerde aynıydı hizmetçilik tabi hepsi öyle değildir ama %99,99 u öyle
karsta yaptım ben askerliğimi çok yerde bulundum orda topçu taburundan tugay karargahına sınır karakollarınıda dolaştım şoförlükde yaptım habercilikde tugay komutanın hemde ama yaptığım iş her yerde aynıydı hizmetçilik tabi hepsi öyle değildir ama %99,99 u öyle
Lafım herkezi kapsamamkla beraber.Habercilik yaparken ve bunu anı olarak anlatırken hava atmaktan geri durmayanlar.İşlerine gelmeyince hizmetcilik diyorlar.Artı malesef şu zihniyette var.Yaptığı her işi birilerinin şahsına yapıyorum düşüncesi hakim.20 yaşına kadar ailesinin avutamadığını,terbiye vermeyip askere gidincede orda baş belası olan nice insanlar var.Kimse onları anlatmıyor.
diyorum ya her işi yaptım askerde revircilikten tabur binası temizlikçiliğine kadar haberlcilikten şoförlüğe en son bölük yazıcısı oldum öylede askerliğimi bitirdim ben kendi adıma söylüyorum o tugayda bidaha o şekilde çalışacak yazıcı gelmez 2 3 arkadaştık epöm yazıcısı ben ve ikmal sabahlara kadar çalışırdık sabaha karşı 4 de yatıp 6 da kalktığımızı biliyorum ben ama yaranamıyoduk özel işlerine koşusturuyoduk ona buna herşeylerine düşünün arabası arızalandı onu bile yaptırmak için bi dünya koşturduk komutanın kendi şahsi arabası ben bunlardan bahsediyorum haberliciliğin atılacak bi havası yokki bence atan adama gülerim tuvaletinden çöpüne kadar adamın odasını temizlemek güzelse o kişilere göre hava atmaksa helal ona gülerim zatn öyle adama