Askerlik anıları :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmrcN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben hiç askerlik yapmadım ki amca:D:D:D

1 ekimde bi gideyim askere, sonrada 22 ekimde bi geri doneyim, neler anlatirim neler artik....

süleyman edirne süloğlundamı yaptın ?:)

Anlatılmaz yaşanır Allah o günleri bi daha yaşatmasın :(

erkeklerin askerlik, bayanlarinda gebelik/dogum anilari asla bitmez :)

evet :D ama en azından dünyaya getirilen bir melekten bahsediyoruz. tamam buradada vatani görev ama ne bilim konuş konu bitmiyor yahuu

1 ekimde bi gideyim askere, sonrada 22 ekimde bi geri doneyim, neler anlatirim neler artik....
anlat anlat bitmez abi senin anılar

zaten askerlik anısı dediğin 1i 100 yaparak anlatmak olduğuna göre :D senin 21 gün 2100 günlük anı çıkmasını beklerim :D

erkeklerin askerlik, bayanlarinda gebelik/dogum anilari asla bitmez :)

ben nası doğum yaptığını anlatan kadın görmedim hiç :D

askerlik anısı gibi anlatsa ya
tam doğuma gitmiştik doktor dedi doğuma alcaz sizi ben dedim girmem doğuma 3 ay yaptıramadılar bana doğum sonra başhekim geldi rica etti de yaptım
:kop:

ben nası doğum yaptığını anlatan kadın görmedim hiç :D

askerlik anısı gibi anlatsa ya
tam doğuma gitmiştik doktor dedi doğuma alcaz sizi ben dedim girmem doğuma 3 ay yaptıramadılar bana doğum sonra başhekim geldi rica etti de yaptım
:kop:

:kop:harbiden ya bende görmedim hiç demekki kadınlar kendi aralarında konuşuyolar bu muhabbetleri bizim askerlik anıları kadar heyecanlı olamaz zaten :D

eski foça rütbeli komando okulu anlatılmaz yaşanır. ekim sonunda gece denize sokmalar,saatlerce gece yürümeleri,km lerce koşu yüzlerce metre sürünme ,sıfır uyku..daha bi çok şey

eski foça rütbeli komando okulu anlatılmaz yaşanır. ekim sonunda gece denize sokmalar,saatlerce gece yürümeleri,km lerce koşu yüzlerce metre sürünme ,sıfır uyku..daha bi çok şey

Abi her foçaya giden tanıdığım Allah bi daha beni oraya düşürmesin diyor.:D

Geri