şu 1183 hp olan araç mı tr ye gelmiş... inanmamSSC Aero bile gelmiş TR'ye
internette milletin çetelesini tutanlar çok![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu 1183 hp olan araç mı tr ye gelmiş... inanmamSSC Aero bile gelmiş TR'ye
internette milletin çetelesini tutanlar çok![]()
eeee bu arabalara binenler ve onları bindirenler utansın.
eskiden yoktu böyle komşusu aç yatarken kendisine tır yükü pirzola pişirten son 8-10 senede oldu bunlar...
futbolcular sanatçılar yada parası olan adamlar herzaman lüks araçlara binmişlerdir bence kimse komşusunu düşünmediki bu ülkede bundan sonra düşünsün bende serdar özkanın BEŞİKTAŞ tan aldığı kadar para kazansam paramın haddini hesabını bilmesem bende binerim r8 lamboya nie binmeyeyimki.
Ağaoğlu'nun araba koleksiyonu mu var?
Türkiye'ye gelen SSC Aero Yurtdışından Arap ülkesine gönderildi. Türkiye'den geçtiği için gümrükte görüntülendi. Elimde mevcut.
Bu ülkede rüya otomobillerin alayı var. Yanlız pagani-mclaren f1 yok
Mehmet Başaran'ı bilirsiniz. Dünyaca ünlü araba koleksiyonu vardır. FXX'inin görüntülerini nette paylaşan çalışanını işten kovmakla ünlüdür aynı zamanda. Koleksiyoncu olan bu adamdır. Ağaoğlu hava amaçlı alır arabalarını dizer kapısının önüne. Kaçınız Başaran'ın arabalarını gördü?![]()
Basit araçlardan bahsetmiyorum..
F50-Veyron-GT40-F430-360-Miura-LP640-Diablo-Countach-F430SC-550M-612-599GTB-CL63-FXX-CGT gibi araçlardan var bu adamda.
Aynı zamanda 20 şasi numaralı Lamborghini Reventon yine bu amcamızdadır. Yeni alındı daha gelmedi ama.
Mesela FXX sınırlı üretim arabadır diğer limited edition'lar gibi.. Ama dünyada yanlızca 2 tanesi en özeldir.. Biri Ferrari müzesindeki FXX, diğeri Başaran'daki FXX.. sonradan kendisine FXX ürettiren tek adamdır. FXX'ler bitince bulamadı tabi garibim
daha neler var neler..
ben komşumu neden düşüneymki yani şunu demk istiorm o yemiyo diye bendemi yemiym bana nasip olmuş ben yerim allah olmayana versin der geçerim