Artistik plaka pahalıya patladı

pagani de mi istanbulda?

vardı diye hatırlıyorum. Zaten ağaoğlunun araba kolleksiyonundan haberdarsınızdır gün içinde birden fazla AGA plakalı süperspor araba görmekten ben sıkıldım artık:D
hayır hiç bir zaman bi gördüğüm aga yı bir daha görmedim o ilginç geliyor:D mesela cuma günü caddede cabrio bi bentley vardı barlar sokağından sahile indim önümden gallardo geçti aga 36 dı sanırım :D birde şu fb 1907 en son ferrariydi baktım murcheliago olmuş :D :D

adam yüzsüz ya şimdi plakayı komple sökmüş plakasız geziyo mat siyah r8 ayrıca agaoğlunn kolekiyonunu görmek isteyen varsa işi düşerse ataşahire uğrasın adam diziyo bütün arabalarını hangisini isterse ona biniyo bazende trafik varsa helikopterine:D

kesin efelik yapmıştır beni tanımıyorsunuz ben şöyle ünlüyüm vb konuşmuştur,görevini yapan poliste cezayı yapıştırmıştır.

iice çığrından çıktı olay zaten polis napsın görevini yapcak tabiki

Ya bırakın 2. sayfa olmuş mevzu yazık...Zenginin malı züğürdün sayfasını işkal edermiş..Ne hali varsa görsün..

Benim lisedeyken bi biyoloji hocasının adı Vildan'dı. Aracının plakası VIL idi ama öğrenciler I'nın üstüne bi nokta koymuşlar kadın öyle geziyordu ne oldu bilmiyorum yemiştir belki o da bi ceza :)

ankarada pek yok rahatız:D

kesin efelik yapmıştır beni tanımıyorsunuz ben şöyle ünlüyüm vb konuşmuştur,görevini yapan poliste cezayı yapıştırmıştır.

gördün heralde efelik yaptığını böyle konuştuğuna göre bence o bu değilde suç eğer suç sa kişiye arabaya paraya bakılmıyor artık özellikle o araçlar çekiliyo o araçlara ceza yazılıyo dikkat çeksin herkez aynı kimseyi ayırt etmiyoruz diye o tarzda bi insan değil serdar özkan ;)

geçenlerde fulyada polis çevirme yapıyordu siyah camlı araçlara bakıyodu büyük ihtimal 2 tane jip vardı porche cayanne bide wv touran vardı siyah camdan ceza yazdıkları arkadan geçen arabalara bakmıyolardı bile

eeee bu arabalara binenler ve onları bindirenler utansın.
eskiden yoktu böyle komşusu aç yatarken kendisine tır yükü pirzola pişirten son 8-10 senede oldu bunlar...

Geri