Artık App Plakalarım Yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir yılı geçti belkide istanbulun heryerinde fır dönüyorum çevirmeden çevirmeye giriyorum günde 2-3 defa oluyo bazen:)bu zamana kadar soran polis dahi olmadı bu ne diye,şans işi kısaca...

Bende eski plakalarımı degismistim egiklik filan vardı hafif.
Bulundugun ilde yada ilcedeki trafige gidiyorsun plakalarını sokup nufus cuzdanınla ve ruhsatınla.
onlar sana bir kagıt veriyorlar o kagıdıda alıp otomobilciler federasyonuna gidip 23 ytl bayılıyorsun onlar yarın gel plakalarını al diyorlar.
bu kadar her seyi tamam bir sekilde plakalarını alıp gidiyorsun.
Burda uygulama bu sekilde ama her ilde yada ilcede baska bir uygulama olurmu olmazmı bunu bilmiyorum.
Benimde 23 ytl gitmisti gume :D

Xenon lu araçları çevirmede boş geçmiyorlar. Çeşme otobanı dönüşünde her çevirmede çekiyorum sağa yanımdan vızır vızır geçiyorlar durdurmuyorlar bile çoğu aracı.

abartı xenonu durduruyorlardır belki 6000 üstünü? yada sis ten dolayıdır. sis normalde yasak bide 8000 xenonlu olunca :D

çift mühürlü appni yaptır gez meri :D

bir yılı geçti belkide istanbulun heryerinde fır dönüyorum çevirmeden çevirmeye giriyorum günde 2-3 defa oluyo bazen:)bu zamana kadar soran polis dahi olmadı bu ne diye,şans işi kısaca...
benımkıler cıft muhur ama bana da soran olmadı.

Bu gece kiminle konuştuysam kayseri'de çevirmeye girmiş ceza yemiş birçok app plaka sökülmüş tek değilmişim demek ki vardı birşeyler bakalm şeytan diyor ver 150 yaptır çift mühürlü app :D

Bunca zamandır dikkat ediyorum, gece cevirmelerinde %90 beyaz ışık veren fara sahip arabaları durduruyorlar, xenon yada beyaz ampul farketmez.Polis dusunuyorki bu adam farları değiştirdiyse, kesin arabada kanuna uymayan bir değişiklik vardır, buna yazarız bişeyler.tecrübeyle sabittir,sehir içinde ilerlerken polis memuru iki şeridi bölen çizgide durmuş ona dogru yaklaşan araçları takip ediyor.Nerde beyaz ışıklı araç geliyor çek sağa diyor.o yüzden ellemiyorum farlara, sarı sarı geziyorum gayet de memnunum :)

Merak etmeyin, bu konuda benden daha talihsizi yoktur heralde.Mart'ın sonu AÖF sınavına girecem öğleden sonra.Sabahtan aksesuarcıya gidip app plaka yaptırdım.Öğlen sınava giderken polis aracı cevirdi ve plakaları söktüler :D abi biraz kalsaydı sabah yaptırdım desemde aldılar.Bu seferlik ceza yazmıyoruz demişlerdi,bende eskilerini takmak zorunda kaldım :D

çok çevirmeye girdim ama öndede arkadada mühürsüz plaka olmasın rağmen hiçbirşey diyen olmadı.en azından plakalara :D

Geri