H
hkndvc
Bilgi Girilmemiş
bildiğim kadarıyla yol bilgisayarı bu ölçümleri yaparken son 10 km deki kullanımı referans alıyor. çok sakin kullanıp birden yüklendiysen yada ona benzer bazı durumlar olduysa o yüzden olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi arabayı yeni aldım ya allah ne verdiyse basıyorum sport falan basıyorum onun için aşırı yakıyor ayrıca lpg filtresi ve bakımını yaptırmam gerek sanırım.astralarda sağ taraf yukarda kaldığı zaman ibreleride yukarı çıkıyor.benim ibre benzin aldığımda bile hareket etmediğine göre şamandıra arızalı demkki
ibre gösterse gerçekler halledeceğizde göstermiyorki kardeşim bizde yol bilgisayarına guvendik yolda bıraktı neyse deneyim sahibi olduk bu sayedeAbi araba otomatik zaten bide S tuşuna basıp köklüyosan,benzini bol bol yola döküyosun bu aralar demektirYanlız benzin ışığının yanmaması tuhaf çünkü geçen benimki rampada park halindeyken çalıştırdım.Yol bilgisayarı 77km gösterirken lamba yandıydı.Ufak tefek bu arızalar normalde abi güldüğüm nokta iyi gezmişsinsin yol bilgisayarı 30 20 den aşağı düşmesine rağmen
Ben en kötü çeyrek depo kalınca alıyorum.Bi yerde okumuştum opelde benzini dibine kadar kullanmak zararlı çeyrek depo kadar kalınca alın diye.Aslı varmı bilmiyorum tabi.Yinede geçmiş olsun ıssız bi yerde gece vakti kalmadığına şükür
![]()
Abi araba otomatik zaten bide S tuşuna basıp köklüyosan,benzini bol bol yola döküyosun bu aralar demektirYanlız benzin ışığının yanmaması tuhaf çünkü geçen benimki rampada park halindeyken çalıştırdım.Yol bilgisayarı 77km gösterirken lamba yandıydı.Ufak tefek bu arızalar normalde abi güldüğüm nokta iyi gezmişsinsin yol bilgisayarı 30 20 den aşağı düşmesine rağmen
Ben en kötü çeyrek depo kalınca alıyorum.Bi yerde okumuştum opelde benzini dibine kadar kullanmak zararlı çeyrek depo kadar kalınca alın diye.Aslı varmı bilmiyorum tabi.Yinede geçmiş olsun ıssız bi yerde gece vakti kalmadığına şükür
![]()