Arkadaşlar fiyat ve tavsiyenizi bekliyorum

olcay_0_6

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1997 model 2.0 vectra b ön denge kol lastikleri değişmesi uzun sürüyormu ve fiyat olarak tahminen ne kadardır?
kalatik konvektörün arkasındaki uzun susturucu benim gidik bir vaziyette bunu yerine nasıl bir susturucu önerirsiniz..

uzun surmez ama cıvatası bıraz ugrastırı yanı hemen sok tak degıl.. z rot degıl demı??? vıraj kol lastıgı??

taş çatlasa yarım saat tabi işi bilene

tansu ustanın dediğine göre denge kolları şaşmazdaki ustalar bakmadan direksiyon kutusu dediler benimde aklım karıştı şimdi hangisi bilmiyorum ama tansu ustaya tarif ettiğim şekilde bana denge kolları dedi
bunlar bana ne kadara patlar fiyat olarak

Arkadaşlar ben yeni değiştirdim 5 ytl lastikler 10 ytl de usta aldı toplam 15 ytl ye yaptırdım.

arkadaşlar yedek parça temini yapılabilecek internet siteleri varmı en azından fiatlar konusunda bilgi sahibi olabilirz.2 alt rotil ve ufak bir kaynak işi için 100 milyon lira fatura ile karşılaişayız değilmi selamlar

ozcivelek' Alıntı:
Arkadaşlar ben yeni değiştirdim 5 ytl lastikler 10 ytl de usta aldı toplam 15 ytl ye yaptırdım.
:good:

olcay_0_6' Alıntı:
1997 model 2.0 vectra b ön denge kol lastikleri değişmesi uzun sürüyormu ve fiyat olarak tahminen ne kadardır?
kalatik konvektörün arkasındaki uzun susturucu benim gidik bir vaziyette bunu yerine nasıl bir susturucu önerirsiniz..

Ne gibi bir sorun oldu da denge lastiklerini değiştiriyorsunuz ?

dejaay' Alıntı:
Ne gibi bir sorun oldu da denge lastiklerini değiştiriyorsunuz ?

arabanın sağ ön kısmından ufak çukurlara girdiğinde yahut logar kapaklarından geçerken yavaş bir şekilde lokurtu geliyor sanayide ustaya dedim direk bana direksiyon kutusu dedi ama opelimdeki tansu usta ön denge kolları dedi bende o yüzde değiştirmek istiyorum

Geri