Arkadaşlar f arızası yardım

arkadaşım senin şanzımanın sökülmesine gerek yok o vurmuş olduğum parça şanzımanın beyni beynin içinde motor var o motorun kömürleri bitio ve elektronik beyninde soğuk lehim var onlar atıyo senin yapabileceğin birşey yok o kömürlerin değiştirilip beynin lehimlerinin onarılıp yeniden şanzıman programı atılması gerekiyor.

elektronik beyinde soğuk lehim var demişsiniz onlar atsa beyin arıza verip kesinlikle çalıştırmayı dudurması gerekir diye biliyorum...

Kara sanzumana devam derim. :D Fazla elektronik fazla dert.

Kara sanzumana devam derim. :D Fazla elektronik fazla dert.

izmitten ist a doğru yolunuz düşerde 2,5 saatte köprüyü geçerseniz otomatik şanzımanın değerini anlarsınız:D

büyük ihtimal mars dinamosu sogukken yapiyorsa baktir...

easytronik kullananların şikayet ettiği kadar otomatik vitesten şikayet eden bir opel kullanıcısı hiç duymadım :)

easytronik kullananların şikayet ettiği kadar otomatik vitesten şikayet eden bir opel kullanıcısı hiç duymadım :)

öncelikle easytronik klasik otomatik vites değildir..

otomatik debriyajdır..

ben 3 yıldır kullanıyorum 40 bin km oldu hiçbir arıza çıkarmadı ve bence bugüne kadar otomobilin üzerinde geliştirilmiş en güzel sistem..

yakıt tüketimim arkadaşın düz astrasından 2 lt daha düşük ve benim arabamı kullandığında daha seri olduğunu kendisi söylüyor..

Geri