arkadaslar birde kalorifer ile alakalı bir sornum war!!

AstrA_1.4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya arkadaslar kaloriferi acınca aralıklarla ((((örnegin 10 dk yol gittiniz koku yapıyor sonra 1 30 dk sonra ))))hayvan leşi gibi bir koku geliyor polen filtresini degiştirdim ama hala aynı sizcee needen yapar

kalorıfer petegınden yapabılır
polen fıltersının oldugu yere yaglı oto kokusu sık gecer
klımadan dolayı kuflenme olayı olabılır

öncelikle araban kaç model ark.ım çünkü buna benzer problem bendede vardı.ama benim iş cok uzadı ve alakasız şeyler cıktı.1999-2000 model araçlarda göğüs keçesi dene bişi yapıomuş bende onuda değiştirmek için baya masraf ettim.bütün kaleöfer sistemi cıktı.Çünkü opel acıklama yapmış bazı araçlarda bu göğüs keçesi koku yaptığını servis söledi.

arac astra 2004 model GL 1.4 ama dewamlı yapmıyor ya aralıklarla bazen yanık kokuları içerde durulmucak sekilde igrenc oluyor polen filtresi dediler degiştirdim ama hala aynı koku dewam ediyor gögüs keçesi olcanı sanmıyorum 2004 model arac acaba neden yapar ya

kalorifer peteğinde kaçak olmasın?oda koku yapar

sılıceklerın oraya sılicek motorunun oraya bak derım arkadasım bundan 1ay once bende de aynı durum vardı fare bulduk ara ara leş kokusuydu.umarım bu deıldır berbat bırsey:( umarım sorunun hemen cozumlenır saygılarımla.

tesekkürler arkadaslar ama fare olcanı sanmıyorum ya cunkı arada yanık kokularıda geliyor:))

fare olmaz deme arkadaşın vectrasının elketrik sistemini kemirdiği yetmiyomuş gibi torpidoların oralarıda birden kemirmiş fare 2 gün sanayide fareyi çıkarmak için ne menüler yaptılar fareye canlı çıktı gerçi fare ama senin kalariferle ilgili yerlerde borularda sıkışmış olabilir tabi bu bi ihtimal ama polen filtresini çıkarıp parfüm yada oto kokusu sıkarsan koku olayı gider yine geçmezsse bayağı işin var gibi kolay gelsin

Geri