Arkadan Gelen Gıcırtı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aceba problem kapı kilitlerinden olabilir mi?

Arka kapı fittilerimi yani? yoksa arka kapı mandal yerlerindemi? ama Sanki arka koltuğun oralardan uçlarndan geliyor gibi bazen oda.. Koltuklar tam otrmamışmı die baktm hemde klipslerine

Arka kapı fittilerimi yani? yoksa arka kapı mandal yerlerindemi? ama Sanki arka koltuğun oralardan uçlarndan geliyor gibi bazen oda.. Koltuklar tam otrmamışmı die baktm hemde klipslerine

dediğim fitil değil mandal olan kısımlarıdır.. koltuğu sağa sola salla ve aniden otur kalk koltuktan sa baya uğraştırır seni aynı olay benmim sol ön koltukta var ya sabır çekiyorum:(

valla aynı sorun benim araçta da var arkadaşlar.sağ arka amortisörlerden geliyor gibi geldi bana da.benim aracın garantisi dolmadan götürmeyi düşünüyorum..

Viladimir problemin cevabını doğru olarak yazmış zaten boşuna farklı yerlerde arıyorsun sorun arka burç lastiklerinde

Kendisine pm atmıştım fakat bakıcak fırsat bulamadı sanırım? arka burç lastiklerindeki bu sorun normalmidir yani değişim yada tamirat gerektiriyormu?

arkdaslar bendede aynı sorun var 1 ay ıcınde bakıma gıdıcem gıttıgımde solıycem bakalım ne dıycekler :)

Garipliktir 2 haftadır gıcırtı yok ama gene başlar teredütüyle sorunu size danışayım dedim.. Bende gidicem pztsi servise sağdaki çizik için bunuda sorayım bakalm

Geri