Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşım benim de sorunum aynıydı seningibi gıcırtı vardı dingil burclarını değişdirdim sorun kalktı 4 adat dir arkadaki ler bendeğişdirdim wectra 70tl verdim burclara orjinalmiş dediklerine göre sorun kalmadı ama
slm arkadaşım benim de sorunum aynıydı seningibi gıcırtı vardı dingil burclarını değişdirdim sorun kalktı 4 adat dir arkadaki ler bendeğişdirdim wectra 70tl verdim burclara orjinalmiş dediklerine göre sorun kalmadı ama
Arkadaşın söktüğü yer ön taraf, değiştirdiği (vazelinlediği) lastikler ise dingil burcu değil viraj demir lastikleri yani bahsi geçen arka kısım değil... Ben şimdiye kadar önlerden gelen gıcırtı sesi şikayeti duymamıştım ama asıl değişecek olanlar bunlar değil
Evet bende o sebeple sordum çünkü benım aracımdada yay taktıktan sonra gıcırtı başladı arkadan önune gecmeye calısıyoruz da bır an baktım aracın önü sökülmüş ondan sordum önü söküp vazelin sürünce arkanın sesini nasıl kestiniz diye