Arkadaki Krom yazılar oksitleniyor

WhiTeRaVeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımın arkasındaki krom yazılar oksitlenmeye başladı. Bunun bir çözümü var mı? Yada önerebileceğiniz herhangi birşey var mı?
25112006002ad3.jpg

allah alla daha kaç model aracda o hale gelmıs. pasta belkı duzeltebılır yabancı maddemı dokuldukı oraya hayret ettım

yetkili sevisten 15 ytl vivarı yenisini alıp yapıstırmalısın tek onerim budur

ilk kez gördüm

Alışveriş merkezlerinde parlatıcı temizleyiciler var onlarla halledebilirsin.Ben anteni öyle temizledim...3-5ylt civarı...

Hayret ya ben de ilk defa şahit oluyorum ama Westi nin dediği gibi yenisini taktırırsın temizleyemicek olursan ... ;)

karardığını gördümde oksitlendiğini hç görmedim.. ayrıca 15 ytl olduğunu hiç zannetmiyorum. ben vectra b1 in 'vectra' yazısını 24ytl ye aldım..

babamda da 2001 astra var. onda artık kurtarılacak birşey de kalmadı. arkadaki opel logosu dahil üzerinde krom kalmadı. beyaz plastik şu anda. fiyatını sorduğunda 25 lira demişler.

aracın garantiyse git değiştir.garantiden.söşe dersin.yazı üzerindeki krom kablama standarftlara uygun olmadığı için korosyona neden oluyordiye.değiştirt.para verme boşu boşuna

En iyisi yenisini al ve yapistir.Garantili ise ve garantiye dahilse isin daha kolay.Söyle yenilesinler.
Bende böyle bir sorunu ilk kez duydum....

Geri