Arkadaki Krom yazılar oksitleniyor

Garip:eek:

arkadaşlar, ıslak bir beze bildiğiniz karbonattan az birşey döküp krom yazıları dikkatlice sildim ve sonra duruladım. yazılar şimdi pırıl pırıl. aynı sorunu olanlar varsa bir yöntem olarak akıllarında bulunsun istedim.

karbonatta çizmezmi ya parlaklığını almazmı

Benim vectra'da oldu aynısı servis yetkilisine dedim yakısıyormu opel'i böyle gezdirmek...Utanclarından bedavaya degistirdiler....((-:

hayret valla ilk defa gördüm arkadaşların dediği gibi servise gidip para vererek değiştirebilirsin yada üstteki arkadaş gibi fırça atıp bedava yaptırabilirsinn,benim corsamın 2005 modeel arka oturak mindeer çöktü tekli olan mindeer singerii çöktü gittim gösterdim garantiden değiştirdilerr yakışmıyor opele bunlar

çok ilginç, bencede servisten yenisini al

slm bence yazıları garantiden deyiştir bu sorun bence yazılarda alah alah ilk kez şahit oldum :)

pişman oldum ben opel aldıgıma direksıyonundan ses gelır amblemı paslanır...satıp başka bışe alacam

send111' Alıntı:
pişman oldum ben opel aldıgıma direksıyonundan ses gelır amblemı paslanır...satıp başka bışe alacam

:D:D:D:D:D:D:D

tata da hiç böyle şeyler olmuyormuş tata al sen tata...

hem tata alınca tamtam.net te direk mod luk veriyolarmış...

Corsa_N' Alıntı:
:D:D:D:D:D:D:D

tata da hiç böyle şeyler olmuyormuş tata al sen tata...

hem tata alınca tamtam.net te direk mod luk veriyolarmış...

:D :D :D :D :D

orsa yazısının liste fiyatı kdv dahil 16 YTL:dir İstersen yenisini alabilirsin ama önce hala garanti kapsamındaysa yetkili servisten yenisini iste.

Geri