Arka koltukta emniyet kemeri sizce takılmalı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drrasit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler CN89:)

ayrıca birşey daha eklemek istiyorum. Arka koltukta oturanların kemer takmaması öndekilerin sağlığınıda etkileyebiliyor. Mesela başımız koltuk başlığının üzerinde kalıyorsa aracı önden vurduğumuz zaman arkadakinin kafasının öndekine vurması ihtimali çok yüksek.

hi cazz arkadaşım muhteşemsin, saygılar sana.

Ben arkada oturuyorsam kimsenin söylemesine gerek yok..Hemen takarım...Önde veya arkada farketmez...Genelde süratli araba kullanırım ve arabada kim olursa olsun kemerlerini zorla taktırırım...Bazıları kıl oluyo bana :)

adamlar boşa koymamış süs diye koyulmamış tabi.kullanmak lazım ama hiç kullananıda görmedim...

evet burak dogru söylüyor.emniyet kemeri uzun yolda mutlaka takılmalı kısa vadeli yolda takamıyorum ama uzun yolda kesinlikle kemersizlikden ölümden döndüm.ve babamı kaybettim şakası olmaz bu işlerin...

bence takmak lazım. arakda oturan kazadan en az önceki kadar etkilenir bence. ama banada çok garip geliyor arkada takmak. alışmamışız. keşke küçüklükten beri alışkanlığımız olsaydı

Uzun yolda her daim taktım ve taktırdım. Trafik kazalarında arkadakiler için daha teklikeli olabiliyor, yandan veya önce camdan fırlayabiliyorlar yola. Gerekli bence.

önde her zmn takarım kısa uzun mesafe pek farketmez ama arkada hiç takmadım açıkçası kmseye de tak demedm arka taraftakiler için...

koydularsa takmak gerekir takılmaması gerekiyorsa zaten konulmaz adamlar onun yerine maliyeti azaltır.

Geri