Arka Kampana & Balata Değiştirdim

Bir tavsiye olarak bir dahakine önleri bence kesinlikle bosch taktır Furkan, ama arkalar zaten kampana ve kampanalar zayıf olduğu için lucas olmasında bir mahsur yok,

yeni balatalar zaten dediğin şekilde öter herhangi bir şey yok bunda

Son düzenleme:
yaww arkadaşlar lucas iyidir hoştur ama ön balatalara lucas taktırdım kuş gibi mübarek türlü türlü ötüyo frene basınca :) dahada 5000 km anca oldu.

Takılırken zımparalanım balata sipreyi ile temizlenmezse öter.

abi arabayı ne zaman satıyon haberimiz olsun :D

fren çok önemlidir

yaw sen evlendın daha arabayla mı ugrasıyorsun? :) :) :)

:D ankara - samsun - ankara - antalya - kemer - ankara gibi bir güzergahım var cumadan itibaren. bu nedenle frenlere el atayı dedim uzun yol öncesi :)

kampana spreyle temizlendi takılmadan önce ama sabah bindiğimde frene basınca kampanadan pat pat ses gelmeye başladı hızla doğru orantılı olarak frene basınca. 20 km yol gittim sonra azaldı. heralde yeni olduğu için.

Sadece balatalar ne kadar biliyormusunuz?

100 liraydı sanırım çifti.

burak abi o pat pat sesi pabucdaki ayar yeri cırt cırt zaten en başta ayarlanıp size verilmesi lazımdı ki öledir bence...kafana takma o sesi.. ayrıca kampananın içi spreyle temizlendi yazmışsınız da kampanaya zımpara attılarmı ...bide balata kampanın yüzeyine alışması için beli bir süre geçmesi gerek bu süre içinde fren zayıflayabilir dikkat yani yeni balata takıldıktan sonra ön yada arka ya belli km den sonra balatalar alıştıktan sonra max. fren kuvveti alabilirz dikkat etmek gerek....

Geri