gres ve normal yağ ilerde çok toz çeker...
bence wd-40 sıkın..
gres sürdüm, normal yağ sürdüm en sonunda da wd-40 sıktım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gres ve normal yağ ilerde çok toz çeker...
bence wd-40 sıkın..
gres sürdüm, normal yağ sürdüm en sonunda da wd-40 sıktım![]()
sürmediğin bişey kalmamış....
bence bezle temizle sonra sadece wd-40 sık. ilerde çok toz çeker...
Oraya sıvı yağ dökmek gerek..bektaş öndende ses geliyor oraya ne yapayım (konsolun oradan ) vazalin nemlendirici krem filan mı sürsem![]()
valla kelin ilacı olsa başına sürer.. ben bi bulsam tam nerden geldiğini hemen çözümü yapıştıracamda... yok allah yok. bulunmuyor.bektaş öndende ses geliyor oraya ne yapayım (konsolun oradan ) vazalin nemlendirici krem filan mı sürsem![]()
bektaş öndende ses geliyor oraya ne yapayım (konsolun oradan ) vazalin nemlendirici krem filan mı sürsem![]()
havalandırma ızgarasını sök, altında 3 tane vida var, yanlış hatırlamıyorsam ortadakiydi, ama bütün vidaları sök, pullarını çıkar, çıkardığın pullar yerine silikon musluk contası tak ve tekrardan iyice sık, vidalar nedense tam sıksan bile pulunda boşluk kalıyor ve vidanın başıyla titreşim yaratııp zırıltı oluşturuyor, ben bu şekilde kurtuldum o zırıltıdan ama denemediğim yöntem kalmamıştıbektaş öndende ses geliyor oraya ne yapayım (konsolun oradan ) vazalin nemlendirici krem filan mı sürsem![]()
ön cam havalandırma kapağın arasına denemek amaçlı kağıt ile sıkıştır bakalım ses yine çıkacak mı,ses yine devam ediyorsa o zaman konsolun içinde yada havalandırmanın içinde birşeyler geveşek demekki.eğer çok takıntılı biriysen konsolu sökmekte başka çaren yok gibi. benimde ön camın havalandırma kapağından ses geliyor yolda giderken ses gelince elimle kapağı bastırıyorum ses kesiliyor elimi bıraktığımda yine devam ediyor,sende bi dene özellikle sıcak havada çok oluyor.bende zırıltı sesini kesmek istiyorum ama uraşacak fazla vakit bulamıyorum.
havalandırma ızgarasını sök, altında 3 tane vida var, yanlış hatırlamıyorsam ortadakiydi, ama bütün vidaları sök, pullarını çıkar, çıkardığın pullar yerine silikon musluk contası tak ve tekrardan iyice sık, vidalar nedense tam sıksan bile pulunda boşluk kalıyor ve vidanın başıyla titreşim yaratııp zırıltı oluşturuyor, ben bu şekilde kurtuldum o zırıltıdan ama denemediğim yöntem kalmamıştı![]()