Arka cam civarından gelen tıkırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hcz03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hcz03

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra hachback aabam var. Arka cam civarından tıkırtı geliyor. Ama br trlü bulamadım. Camdaki stop lambasını falan sabitledim ama oradan değil. Başka nereden gelebilir bu ses ve nasıl önleyebilirim bu sesi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Arka kapıyı kaldırdığın zaman bagajın ışığını açıp kendiliğinden kapatan düğme var yüzde doksan o dur söküp yağlarsanız tıkırtı geçer.(uMARIM)

Bir bakayım 2 aydır aradım bulamadım. Çok teşekkür ederim

BEnimde sağ arkada kapıdan rüzgar sesi geliyor. Birgün arkaya binip sesin yerini tespit etmem lazım çok sinirlerimi bozuyor bu ses..

valla bu ses bende de var. bende bi türlü bulamadım..
en son çare olarak, doktorların kalbi dinlemek için kullandığı bi steteskop alacam elime.. arkaya oturup bölge bölge dinleyecem arabayı. :):):):):):)
ses nerde çoğalırsa oralara bakacam.

esriyen nikli arkadaşın dediği gibi arka bagaj lambasını açıp kapatan düğmesini yağla geçer. bende de aynı sorun vardı çok aradım sonunda o düğümeyi yağladım tıkırtı sesi kayboldu,olmadı birde bagaj kapağında lastik takozlara bak onlar da olabilir.

benimde hb astramda ses var ama ben sesi nerden geldiğini biliyorum resim ekledim kendi aracında kontrol et belki seninde o parca kırıktır veya yerinden cıkmıştır

imag0086a.jpg

bagaj ışığını yakıp söndüren küçük siyah bir plastik var onun neresini yağlayacaz arkadaşlar. O plastiği söküp te mi yağlayacaz?

arkadaki bagaj kapagiyla acilan parcadan olmasin

sökmene gerek yok bagaj kapağı açıken düğümenin her tarafını yağla biraz haraket ettir tamamdır.

Geri