ariza lambasi yaniyor

pis benzin motor elektronik arızası cıkarmazki depom hiçibir zaman yarımın altına inmedi başka ne oplabilir.
tesekkürler

Merhabalar
Opel corsa 2001 model 1.4 benzinli de 10 km gittikten sonra motor elektroniği arızası yanmaya başlıyor ozel servise götürdüm arızayı tespit ettiklerini tech2 1483 diye fan rolle si hatası verdiğini ancak boyle bir arızanın olmadığını beyninde sorun olabileceğini soylediler. Ancak ben sorunun beyninden olmadığını düşünüyorum fikri olan yada başından boyle bir olay gecen varsa bilgi verirse sevinirim :once yazılarda egerevalf tan olabileceği soylenmiş
evet beyin arızalıı!geçen gün aynı problem müşterimizin aracındada vardıı!beyini tamir ettirdik sorun ortadan kalktıı!250 ytl tamir masrafı tuttu!

İlginize tesekkürler. Kesin beyin diyorsanız problem yok cünkü servis ilk once fan rollesi dedi sonra da isterseniz beyne ibr proram yuklediğimzde silinme ihitmali var yoksa değişmesi gerek dedi

benimde bir süredir motor arıza ışığı yanıyor, ışık yandığında araba gaz yemiyor. kalkışlarda resmen hacı murata bile kafa tutamıyor. servise gittim beyinden dediler ama tamirini yapamadıklarını söylediler. parça olarakta pahalı dediler. Tech 2 cihazına bağladıklarında P.1122-2, P.1550-A, P.1120-8, arızalarını tespit ettiler. servisin birisi, yolda bırakmaz kullanabilirsiniz diyor, bir diğeri acilen çözülmesi gerekiyor yoksa daha büyük bir problem çıkartabilir diyor ne yapıcağımı şaşırdım. gidebileceğim bir yer varmı? fiyat ne tutar? acil önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler

Geri