ariza lambasi yaniyor

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa 1.0 12v gaza basinca 3000 3500 devir arasinda gazi kesiyor bide ariza lambasi yaniyor, gaz sonunda ama araba gitmiyor, araba corsa b 1999 model, 60000 km ecotech motor. yardimci olursaniz sevinirim, kosovadan selamlar

Bir şekilde motorda ters giden birşeyler var ve sonuçta araç kendini koruma moduna almış, yüksek devirlere çıkmıyor. Bir opel servisine gidip arızanın sebebi öğrenmekte fayda var. TECH2 ile araçtaki arıza kodunu okumak gerek.

katelizatör tıkanmış olabilirr!

nasıl oluyo yaa 1999 model corsa b 1.0 12v :eek: :eek:

sizin arabada varmı bilmiyorum ama vectrada egzantrik milinden motor devrini ölçen sensör var.o bozulduğu zaman motor düşük devirlerde elektrik kesmeye başlıyor.

sizin arabada varmı bilmiyorum ama vectrada egzantrik milinden motor devrini ölçen sensör var.o bozulduğu zaman motor düşük devirlerde elektrik kesmeye başlıyor.

aynen öyle bende 4500 devirde kesiliyodu. 100 ytlye egzantrik sensörü değişti sorun çözüldü.

Tech e bağlayınca belli olur..Ciddi bir elektronik arıza var..

hava debisi arızalı değişmesi gerekiyorr.

motor elektronigi arızası

Merhabalar
Opel corsa 2001 model 1.4 benzinli de 10 km gittikten sonra motor elektroniği arızası yanmaya başlıyor ozel servise götürdüm arızayı tespit ettiklerini tech2 1483 diye fan rolle si hatası verdiğini ancak boyle bir arızanın olmadığını beyninde sorun olabileceğini soylediler. Ancak ben sorunun beyninden olmadığını düşünüyorum fikri olan yada başından boyle bir olay gecen varsa bilgi verirse sevinirim :once yazılarda egerevalf tan olabileceği soylenmiş

Geri