Ne Sorento su ya? Kişisel değil bu yazdığım arkadaşlar,kimse mesajıma karşılık ben böyle demedim vs.. yazmasın lütfen. Ben anlamıyorum gerçekten, Sorento yu sadece dizel az yakıyo diye alıpta 10 numara araba diye kimse ortalıkta gezmesin. Türkiye de az benzin yakan araba iyi, değerli,sağlam..malesef değil.. Discovery nin üstüne dizayn, arazi,performans ve konfor u en üst seviyede sunabilen bi araç daha yok, hem o da dizel ve az yakıyo 
Kuzenimin 2009 sorento x force modeli var 17binde..işçiliğin i si yok. iç dizayn rezalet.. bende 2003 Jeep kullanıyorum, işçilik kalitesi sorento nun 3 kat üstünde.
Arazinin en iyisi Land Rover Defender dır. Ondan sonra da Jeep Rubicon gelir. Lada Niva,Mitshubishi Pajero ve Suzuki Vitara da arazi performansı iyi araçlardır.
Hem ekonomik hemde arazide gitsin istiyosanız Niva ve Pajero bakın derim.

Kuzenimin 2009 sorento x force modeli var 17binde..işçiliğin i si yok. iç dizayn rezalet.. bende 2003 Jeep kullanıyorum, işçilik kalitesi sorento nun 3 kat üstünde.
Arazinin en iyisi Land Rover Defender dır. Ondan sonra da Jeep Rubicon gelir. Lada Niva,Mitshubishi Pajero ve Suzuki Vitara da arazi performansı iyi araçlardır.
Hem ekonomik hemde arazide gitsin istiyosanız Niva ve Pajero bakın derim.