Araciniza Ev Sinema Sistemi Bağlama

policeman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar aracınızın orjinal teyp ve hoparlörlerini bozmadan güzel ses alabilmek mümkün. Hemde duygusal yönden cebinizi sarsmadan. Öncelikle bu işlemi yapmanız için gereken malzemeler şunlar;
1- 4+1 ev sinema sistemi (fiyatı uygun olanlardan almanızı öneririm ben diana kullanıyorum) Fiyat : 50 ytl
2- Konvektör (100W olanlar yeterli) Fiyat: 60 ytl
3- Kablo tertibatı Fiyat : 20 ytl
TOPLAM : 130 YTL.
veeeee ne teyp ne de hoparlörlerinize dokunmadan ayrıca ben kablo tertibatının ucuna çakmaklık soketlerinden taktırdım. Bunun nedeni her zaman yüksek ses dinlemediğim için. Soketi çıkarttığımda normal düzende çalıyor. soketi taktığımda ev sinema sistemi devreye giriyor. Süper oldu bence aracın orjinalliğini bozmadan ve ucuza kaliteli ses isteyenlere tavsiye ederim.:alkis:

konuşulmuştu bu daha önce forumda yapılamadığı kanaatine varılmıştı şema resim falan yollasan baksak.

merak ettim walla

tipo olsa yapardık bişeyler :)

Son düzenleme:
arkadaşlar müsait olunca fotoları çekip ekleyeceğim. :good:

takipcisiyim,resimleri bekliyoruz ;)

ilginç??

aslında şemaya gerek yok sadece Konvektör e 12 volt veriyorsunuz.o cihazın çıkışında 220 v oluyor. buraya ses sisteminin 220 fişi takılıyor.ses sisteminin hoparlörlerinide istediğiniz yerlere yeleştirip kablolarını ona göre çekmeniz yeterli

IceBreaker' Alıntı:
aslında şemaya gerek yok sadece Konvektör e 12 volt veriyorsunuz.o cihazın çıkışında 220 v oluyor. buraya ses sisteminin 220 fişi takılıyor.ses sisteminin hoparlörlerinide istediğiniz yerlere yeleştirip kablolarını ona göre çekmeniz yeterli
+1987:good:

Peki ses sistemi ile teybi Nasıl bağlıyoruz ben o kısmı Anlamadım yani ;) ?

Geri