Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla helal osun benim ayarım bozuk yada araba istanbul şehir içi 360kuruşun bir gram altına inmiyor. 12lt gösteriyor yol bilgisayarı

Vectra b 97 Gls
Lpg: 1960
Ş/İ yakıt : 250 Ykrş

Harun Bey,

Benim tank 50 lt. 45 alıyor, zorlatmıyorum. Çünkü bazı benzinliklerde veya bazı pompalarda zorlandığında verilen litre normale nazaran(yavaşlaması gerekirken) hızlanıyor. Sanki pompa basmadan basıyormuş gibi bir his uyandı bende. O yüzden zorlatmıyorum. Zaten 5 lt daha alacak zorlasa.

Ankara'ya gittikçe fulletiyorum, ama şehir içi çok kısa mesafe(1,5-2 km git, gel) kullandığımdan Ankara'ya gidişe bazen yetişmiyor, şehir içi şehirler arasının tam 2 katını yakıyorum.

Ankara'nın gözünü seveyim. Ş.koçhisar'da uzunyol tarifesi uygulanıyor. Bugün 2.01 olmuş gaz burada.

10 lt mazot ile 220 km (karışık)kadar gidiyorum son zamlara göre.
izmir'de
saygılar.

Benim mareanın lpg tankı 45 lt 40 lt gaz alıyor sürekli şehir içi kullanımında 440 km yol gidiyor.

LPG %15 ucuzlamış. 2,01'den 1,71'e düştü uzun yol fiyatı.

hemşerim normal yakıyor.o kasaya 1.6 motor yakıt gayet iyi.kurcalama çok basma

yakıt

arkadaşlar bende astra h 1,6 benzinli var.sürekli şehir içi kullanımda ortalamam 7,5 8 arası.depoyu kapak seviyesine kadar dolduruyorum tüketimim 10 litreninaltına hiç düşmüyor.bu arada aracımı ekonomik kullanırm.bu fark sizce neden?

Düz vitesmi yoksa Easytronic vitesmi aracın İdris,Bana ortalaman fazla geldi ama sürekli şehiriçi olunca artar tağbiki.Şehirdışı ve şehiriçi kullanım olsa ortalaman 6.5-7lt.olması lazım.Benimki 5.3 lt. ortalamam Cdti ama...

yakıt

abi araç manuel sürekli şi kullanım benim anlamadığım yol bil.ile aldığım yakıt birbirini tutmuyor

Geri