Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
faithless1905' Alıntı:
kardeş en son bu hafta başı 44 ytl ye doldurdum bende bankaya giderken 5 - 6 km yol yapıyorum sabahları soğuk motorla ortalama 40 km şehir içinde yaktım gidene kadar 5 ışık var...bu arada burada litresi 1440 lira haftasonuyla birlikte toplam 300 km yol yaptım bugün tekrar doldurdum 41 milyonluk aldı çok yaktı yani anlıyacağın hızımda 120 falandı...
Bu durumda sen 137 ykr yakıyosun.Bence gayet iyi.Benim araç 1.6 daha fazla yakması normal.Ama sonradan aklıma bişey daha geldi:Ben genelde tankı bitirene kadar gidiyorum.Bende simit tank var,lt olarak kaç alıyo bilmiyorum ama 35-40 ytl arası fulleniyor.Yani gaz bitip de dıt dıt dıt ötene kadar almıyorum.
Bi ihtimal belki ama bu durumun bi zararı var mıdır acep ???
+ Her seferinde aynı pompadan almama rağmen bazen 40 bazen 38 bazen 35 ytl ye dolması tuhaf değil mi ???
:confused:

sağolun arkadaşlar.

Bu tür bi hesap yaparsan ibrenin son çeyrekten kırmızı çizgiye düşüş hızına inanamaz arabayı falan satmaya kalkarsın :D

Bisey Daha Eklemek Istiyorum Bu Konuda Her Halde Serviste çalişan Arkadaslar Daha Fazla Yardimci Olabilir Bana Silindir Kapaklarinda Kurum Olduğu Söyleniyor Bu Tüketimi Ne Kadar Etkiler Acaba

corsa 1.4 son depoda komple şehir içi 9.2 litre yaktı kafayı yicem
kış ve sıkışık trafik bu kadar etki eder mi arkadaşlar?

mdellal' Alıntı:
Bu durumda sen 137 ykr yakıyosun.Bence gayet iyi.Benim araç 1.6 daha fazla yakması normal.Ama sonradan aklıma bişey daha geldi:Ben genelde tankı bitirene kadar gidiyorum.Bende simit tank var,lt olarak kaç alıyo bilmiyorum ama 35-40 ytl arası fulleniyor.Yani gaz bitip de dıt dıt dıt ötene kadar almıyorum.
Bi ihtimal belki ama bu durumun bi zararı var mıdır acep ???
+ Her seferinde aynı pompadan almama rağmen bazen 40 bazen 38 bazen 35 ytl ye dolması tuhaf değil mi ???
:confused:

kardeş benimkide simit ben de aynı sonuna kadar kullanıyor hatta benzinle gitmeye devam ediyorum bir müddet...aynı sorun bende de var bazen 40 ytl ye bazen de 38 ytl ye doluyor sorun olacağını zannetmiyorum ama kışın daha çok alırmış galiba...

Tanktaki gazı bitirince gidip bi de Aygaz ı dneyecem bakalım farkedecek mi yakışta ...

aman dikkat edin yokuşta araba kalmasın:D

karinca' Alıntı:
benim yazdıklarımı kim neden sildi

kendini üye arşivinde tanıtmazsan daha bir çok mesajın silinir arkadaşım..

mdellal' Alıntı:
Tanktaki gazı bitirince gidip bi de Aygaz ı dneyecem bakalım farkedecek mi yakışta ...

dene farkı göreceksin bak ben bu sefer bpgaz aldım şimdiden 200 km yaptım hala 4 lambamda yanıyo alla alla bir gariplik var bu işte bir de kardeş sen de yol bilgisayarı var mı varsa lpg değerlerini verebiliyor mu

Geri