Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımm benim kide easyjet diye birşey baya iyi çok memnunum

walla ben yazmasam daha iyi:rulet: :kop:

şehir içi :13 lt şehir dışı :8.5 lt

faithless1905' Alıntı:
hımm benim kide easyjet diye birşey baya iyi çok memnunum
Senin orda gazın litresi ne kadar ? Bi de şu var:Ben özellikle ş.içi ve tabi kışın daha çok kısa mesafelerde ve soğuk motor kullanıyorum.Evden-okula-çarşıya falan yani.En fazla 5-6 km lik yerler arası.Manisa da çok ışık var,zırt pırt durmak zorunda kalıyosun.Bunların da etkisi vardır tabi yakıt tüketiminde dimi?Senin en son değerlerin ne ? (Ş.içi ve dışı)

valla bended aynısndnn 2006 var bu aralar anlamadım fazla yakıyor ama km basına 190-200 bn yakıyorum

pexmanq' Alıntı:
valla bended aynısndnn 2006 var bu aralar anlamadım fazla yakıyor ama km basına 190-200 bn yakıyorum

Astra 1.6 16V den bahsediyoruz değil mi

aynen kardeş ama bnm bahsettgm arac astra h ona gore yanlıs anlasma olmasn+easytrnc..anlamıyom bu pek hmıs gmıs:D

yani ben astra g 7.5 in altına düşüremedim de astra h taki motorla da aynı sanırım bizim arabanın motoru da ondan sordum

Benzinde kullandığım zamanlar ş.içi hiç 300 ykr ın altına düştüğünü görmedim ... :( :sorry: :mad:

mdellal' Alıntı:
Senin orda gazın litresi ne kadar ? Bi de şu var:Ben özellikle ş.içi ve tabi kışın daha çok kısa mesafelerde ve soğuk motor kullanıyorum.Evden-okula-çarşıya falan yani.En fazla 5-6 km lik yerler arası.Manisa da çok ışık var,zırt pırt durmak zorunda kalıyosun.Bunların da etkisi vardır tabi yakıt tüketiminde dimi?Senin en son değerlerin ne ? (Ş.içi ve dışı)

kardeş en son bu hafta başı 44 ytl ye doldurdum bende bankaya giderken 5 - 6 km yol yapıyorum sabahları soğuk motorla ortalama 40 km şehir içinde yaktım gidene kadar 5 ışık var...bu arada burada litresi 1440 lira haftasonuyla birlikte toplam 300 km yol yaptım bugün tekrar doldurdum 41 milyonluk aldı çok yaktı yani anlıyacağın hızımda 120 falandı...

Geri