Benim araç 2000 Vectra b2 1.6 şehir içi benzinde ortalama 9 lt,şehir dışı 7 lt civarı,istanbul trafiğinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar değerleri okudumda şaşırdım açıkcası, bende 99 vectra 2.0 CD var karma 250 kuruş yakıyor. İş yerimden evim 20 kilometre 6-7 tane kırmızı ışık var ortalama gidiş geliş 10 tl yakıyor. Tabi sıralı sistem var araçta ondandır belkide. 5. videsede pek atamıyorum çünki öle bi yol yok güzergahımda, maksimum 140 yapabiliyorum oda 3000- 3500 devir 4. viteste
İşte bu oran motorun güçlü olmasından kaynaklanıyor sizin milim bas pedalına bastığınız da motor küçük araç gaz pedalına yarıya kadar basması gerekiyor
Demek ki işin özü motor büyük olması çok yakacağı anlamına gelmiyor. Tam tersi bir durum söz konusu.
Büyük motor iyidir vergi dert olmayacaksa. Açık konuşmak gerekirse 2.0 benzinli motor ile 1.2 benzinli motor arasında Aman aman yakıt farkı da yok. Benzin dizel farkı gibi değil yani.
35 kuruş yakıp beni kanser edeceğine 2.0 olsun 40 yaksın basınca da gitsin![]()
Oyle demeyelimde agzini musluga dayamis kana kana iciyor diyelimBenim araba kokluyor yakıtı 100 km de 11-12 lt![]()