Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazılarına demek ki hikaye geliyo .yaşanan gerçek 110 km 5,80 lt gaz 15.00 tl değerler bunlar ister inan ister inanma

Arabaının km de yaktığı bu.Evet benzine göre lt bazında benzinden daha az yakıyor mucize gibi ama olay bu

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:16 ----------

tl yi geç lt de bile ekonomik :)

_

Arabaının km de yaktığı bu.Evet benzine göre lt bazında benzinden daha az yakıyor mucize gibi ama olay bu

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:16 ----------

tl yi geç lt de bile ekonomik :)

Hemşerim sen nerde ayar yaptırdıysan ben de oraya gideyim o zaman, zaten bakım zamanı gelmişti. Özelden yazarsan sevinirim Yozgatlı hemşerim :)

Şehir içi: 6,4 - 6,8
Şehirler Arası: 5,3 ( 90 - 120 km aralığı ) sabırlıyım derseniz 4,6 yakmanız bile mümkün :)

Şehiriçi 5.5 lt/100 km (Bazen agrasif bazen sakin kullanıyorum, klima genelde açık)
Şehirlerarası 5 lt/100 km (Yüklü ve yüksek devirli kullanım)

Araç: Corsa 1.2 (D Kasa)
Benzini Shell Nitro 95 oktan alıyorum.

araç: Corsa D GSİ

şehir içi sakin trafikte 9-10 litre
ultra yoğun trafikte 12-13 litre
şehirler arası 6.5-8 litre
gazlarken 14-...

astra 1.6 twinport easytronic geçen 100 tl yakıt aldım 20 lit civarı benzin ışığı yanıyordu 250 km yaptım şehir içi kullanım

99 model 1.4 gls corsa )
bayramda samsundan artvinee çıktım yola depoyu boşalttım ...67 liralık gaz aldı tam 410 km gitti... benim araba gaz zamlarına doğru orantılı azalıyo nekadar zam okadar az yakım :D Maşallah deyinde nazar değmesin...

Geri