Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vectra B Dti 2.0 ş.dışı 110 km sabit hız 4,7 lt ş.içi 6,7 lt.

ben dün 50 liralık benzin aldım 105 km yaptım benzin ışığı yanıyo şimdi.S

yeni aracım tam otomatik 307'im şehir içinde 8,9lt/100km gibi bir değer veriyor yol bilgisayarında. araçta lpg yok.

yeni aracım tam otomatik 307'im şehir içinde 8,9lt/100km gibi bir değer veriyor yol bilgisayarında. araçta lpg yok.

LPG gerek dahi yok o zaman bin gitsin ;) bu değerleri benim araç LPG de yakıyor.

LPG gerek dahi yok o zaman bin gitsin ;) bu değerleri benim araç LPG de yakıyor.

Nadir abi LPG olmazsa olmaz benim için. yılda 15000-20000 km arası yol yapıyorum ben özellikle şehirler arası olarak. yani çok çabuk amorti edip kara geçebiliyorum.

Nadir abi LPG olmazsa olmaz benim için. yılda 15000-20000 km arası yol yapıyorum ben özellikle şehirler arası olarak. yani çok çabuk amorti edip kara geçebiliyorum.

O zaman haklısın... bakalım zaman gelir bende 16V motor alırsam duruma bakarım dermişim :rakir::rakir:

yorumları okudum da bazı arkadaşların benzinli araçları dizel araçları kıskandıracak kadar yakıyor. Maşallah :D

arabam 2012 1.6 astra (a16xer). rodaj döneminde şehirler arası yolda 5.6 litre yakıyordu. 4000 km ye geldiğinde Ankara şehir içi 20 km lik kullanımlarda bile 5.6-.5.7 yakıyor trafiğe yakalanmazsam. şu an 6500 km de ve kışın soğuğunda hafif trafiğe de yakalanarak 5.9-6.0 litre yaktı 25 km lik menzilde. değerler ortalamadır ve sakin kullanımdadır. Ama durk-kalk trafiğe girersem 8-9 ları görüyorum.

Geri