Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin durumla benim ki aynı bende 20 TL alıyorum 50 KM gidiyor. Burada arkadaşların araçlarının maşallahı gazı dahi kokluyor :D bizim araçlar da gaz manya :maden:

Ben de sizdenim. Son ölçümüm lpg.de 38 kuruş çıkıyor. Lpg fiyatı 2,65 TL. Hafta sonu önce özel opel servisinin yolunu tutacağım, sonra da atiker servisinin. Hayırlısı bakalım.

Eğer ki öyle bir işlem yapacak iseniz.

1.Buji değişim

2.Kablo değişimi

3. Hava filitresi

Bunlardan sonra gaz için gerekli ayarlar ama sanmam ki düşsün düşmüyor denemediğim yol yordam kalmadı. Ama son ayarlarda araç daha matıklı çalışmaya başladı. Daha önceden titriyor idi. Ama şimdi daha aklı başında.

Şu adan 100 KM dolmasını bekliyorum sonrasında bir daha deneme yapacağım. Bakalım bu kez ne olacak?

vallahi boş depomu 100tl gaz ile doldurdum sıfırladım 320km yol yaptım şehir içi uzun yol karışık..hala gaz var ama ne kadar gider bilmiyorum.hemde düz lpg bağlı aracımda :) 2.0 motor 1989 1700kg araca göre çok çok iyi bence.katır gibi her işimi görüyor bir haftadır ev taşıyorum arabamla yerle bir gidiyoruz..nazar değmesin

Aynen abi binmek gelmiyor içimden altı üstü 1.4 corsa 20 liraya şehir içi 55 km yapıyorum ortalama 35 kuruş fln herkes 20-25 krş arası yakıyor :)

herhalde benzinde yoksa 1.4 16v corsa ile 62 tl gaz ile 250-290 km arası gidiyorum kullanıma göre s.içi

Eğer ki öyle bir işlem yapacak iseniz.

1.Buji değişim

2.Kablo değişimi

3. Hava filitresi

Bunlardan sonra gaz için gerekli ayarlar ama sanmam ki düşsün düşmüyor denemediğim yol yordam kalmadı. Ama son ayarlarda araç daha matıklı çalışmaya başladı. Daha önceden titriyor idi. Ama şimdi daha aklı başında.

Şu adan 100 KM dolmasını bekliyorum sonrasında bir daha deneme yapacağım. Bakalım bu kez ne olacak?

2000 km. önce buji, hava filtresi, ön disk-balata, yağ değişimleri yapıldı. Sonrasında lpg ayarı yapıldı. Kablo değişimi derken tam olarak neyi kastettiniz?

Buji kablosu.

Genelde bu sorunlar yazdıklarımdan çıkıyor artık bende alışkanlık yaptı 20 000 KM yapar yapmaz anında değiştiriyorum.

herhalde benzinde yoksa 1.4 16v corsa ile 62 tl gaz ile 250-290 km arası gidiyorum kullanıma göre s.içi

kesin bi sıkıntı var o zaman bende çünkü benzinde değil lpgde yapıyorum 20 tl yle 55 km yi

Senin durumla benim ki aynı bende 20 TL alıyorum 50 KM gidiyor. Burada arkadaşların araçlarının maşallahı gazı dahi kokluyor :D bizim araçlar da gaz manya :maden:

arabaları satıp 2.0 bişey alalım bence o da 30 kuruş yakıyor :D bari 2.0 arabaya biniyoruz deriz :D

Geri