orda benzin 2,1 tl mi_?Benim aracım 2000 model astra G şehir içi 210 yakıyor. 100 km de 10 lt. Normal sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orda benzin 2,1 tl mi_?Benim aracım 2000 model astra G şehir içi 210 yakıyor. 100 km de 10 lt. Normal sanırım.
orda benzin 2,1 tl mi_?
Opel Astra Classic III 1.6 115 HP
Kardeşim kullandığında 7.9lt/100km
Annem kullandığında 8.9lt/100km
Ben kullandığımda 8.3lt/100km
normalmidir ?
üstadım az önce fulledim aracı tekrar.. en son fullediğimden itibaren 643 km gitmişim ve 138tlye doldu ancak ben pompa ilk tık attığında bırakıyorum ve hep shellden fulleyerek ölçüyorum..son ölçümümde 215 kuruş yaktı..ayrıca shellde eurodiesel devri bitmiş bugün öğrendim fullsave diye bi yakıt gelmiş onun yerine 3.34tlden veriyorlar..bana dediklerine göre eurodiselle içeriği aynıymış..bakalım bu fullemeden sonra ne kadar yakacak bizim 1.3 dizel(sözdeArkadaşlar ölçe karışık ölçümler yapıyorsunuzki anlamak mümkün değil, kimisi 50 liralıkla ölçüm yapıyo, kimisi 200 km yol ile ölçüm yapıyo, kimisi göz kararı
benim ustalardan duyduğum bildiğim depoyu fullersin gidersin 100 km sonra tekrar fullersin sonra böler bulursun , ben en doğru ölçümün böyle yapıldığını biliyorum haksızsam söyleyin,
birde arkadaşlar km de kaç kuruş yaktığınızı açık açık yazın, öyle karmaşık şeyler yazıyorsunuz anlayamıyoruz, 1 km de şu kadar yakıyorum şeklinde olursa herkez daha kolay anlayabilir...
ben şu an imzamdaki arabam ile 1 km de 220 kuruş yakıyorum istanbulda şehiriçinde...