B
bülent58
Bilgi Girilmemiş
allah size sabır versin valla 50 ytl'lik yakıt ile ben 410 km yol yapıyorum 0,121 ykr yakıyor 3 kat fazla yakıyor benzinliler yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.2 corsa yakıyo 24 25kuruş km de.. astra hemde otomatik daha ağır kasa 1.4 falan 30.6 kuruş yakması çokta anormal deil bence.. belki havafilitresi falan temiz olsa biraz daha düşebilir...
normal bende 1.4 corsa war 10 lt.nin altına inemedim daha ş.içinde benimkide otomatik gayet normal hiç bi problem yok
benzin için iyi bir rakam, benim lpg ile şehiriçi ve arası karışık kullanım 150-195 ykr arası değişiyor.
benzin olmuş 3,12 ytl.Bence normal
normal bi oran gibi görünüyor .tabi kullanılışın ve otomatik vites olması etkileyebilir.özellikle kullanışın çok fark ettirir. şehir arasında da zaten bu rakam bayaa bi düşer. sana tavsiyem yol bilgisayarından faydalan
allah size sabır versin valla 50 ytl'lik yakıt ile ben 410 km yol yapıyorum 0,121 ykr yakıyor 3 kat fazla yakıyor benzinliler yani
yani harikasın... millet sabahtan beri yel değirmenini anlatıyor sizde bu değirmenin suyu nerden geliyor diyorsun.....