aracın içi çok buğulanıyordu...

Teşekkürler elinize sağlık....

çok teşekkür ederim

aynı şey başıma geldi hatta gece yağmurlu havada simsiyah giyinmiş bi kadını eziyordum az kalsın. bendeki durumda aynıymış kapağı açıp kapatan vakumlu bir sistemmiş usta öyle dedi o valf bozuktur dedi açtı baktı valf sağlam sanırım düğmede problem var dedi. geçici olarak yaza kadar hava girişini direk havalandırmaya verdi şimdilik kapatıp açma olayını iptal etti. Yazın klima kullanırken lazım olacağı için düğmeye baktırıcam.

güzel bir paylaşım sağol...

Passataki mondeodaki gibi ısıtmalı ön cam lazım kapak sağlam bile olsa bazı durumlarda sürekli ön cama hava gelmesi gerekiyo bu sefer içeride bayılıyo insan :(

bi cevapta benden

Canım arkadaşlarım astra f 1.6 'ım var. buğulanma var evet ama sebebi benim polen filtresinden aracın ön konsolunun içinde, bulunaan polen filtresi dışarıdan gelen akıntılardan dolayı ıslanıyor ve içeriye gelen sıcak hava bu filtreden geçiyor. buda içeriye nemli sıcak hava verilmesine neden oluyor piyasada 10 - 15 tl olan polen filtresini alıp kendiniz takabilirsiniz. benim arabada yerini açmak için torpido gözünü çıkarıp bakmak gerekiyo kolay gelsin

Abi çok teşekkürler bizim mercedestede aynı durum vardı geçen hafta pazar uzun yolda rezil etmişti araba bizi inşallah dediğin gibi çıkar.

rica ederiz. bakta sonucu yaz bize.

astra g de polen filtresi sirkülasyon kapağı geri dönüşüm plastiğinden yapıldığı için çok çabuk kırılan saçma bir parça bende 2 kere kırılmıştı birini garanti den diğerini de cebimden ödeyerek yaptırtmıştım...

buhar onleyi sprey kullaniyorum super etkili oluyor :D

Geri