aracın fotoları bunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim taklalı araç burda 3.250 verdiler,
ne yapayım iyimi anlayan bu işe bulaşmış arkadaşlar fikir verirse sevinirim...

Ekli dosyalar

• Görüntü000.webp
    Görüntü000.webp
    57.9 KB · Görüntüleme: 132
  • Görüntü001.webp
    Görüntü001.webp
    64.2 KB · Görüntüleme: 120
  • Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 113
  • Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    55.4 KB · Görüntüleme: 106
  • Görüntü002.webp
    Görüntü002.webp
    55 KB · Görüntüleme: 109
yıne ılk mesajın benden verılmıs sadakat varmıs allah beterınden korusun

bence ver gıtsın yaptırıpta kullanamazsın

nerden baksanız 5000-6000 lira masraf var gibi görünüyor.

ayy iyi saglam cıkmıssın bundan ama 3.250 de az degilmi sence sadece üst taraflar gitmişde

bence o paraya vermeyin araçta çok kayma yoksa sadece tavan sacı değişecekse yaptırın binin araç bana ait olsa ben öyle yapardım 3.500 tl bu ne yaa yerli araç tofaş vs gibi olsa neysede onu parça parça satmaya kalksalar daha fazla para yapıcak yani yazık bence vermeyin yaptırın

3,5-4 arası masraf çıkardılar tabi birazda şişirdiler, malum para kazanacaklarya, bunlar tam mezarcı çıktı kendilerinde 94 modeli var, ölse gitse 7,2450 ye veririm diye ağzından kaçırıyor, bizimkinede piyasası zaten 7-8 diyor gülermisin ağlarmısın işte

grnt001u.jpg

grnt002t.jpg

tek tek bakmıyalım istersen ama dedigimiz gibi yapılacak bir durumu yokmu

3,5-4 arası masraf çıkardılar tabi birazda şişirdiler, malum para kazanacaklarya, bunlar tam mezarcı çıktı kendilerinde 94 modeli var, ölse gitse 7,2450 ye veririm diye ağzından kaçırıyor, bizimkinede piyasası zaten 7-8 diyor gülermisin ağlarmısın işte

o kadar da emek vermisin galiba arabaya, ama kara size ait isterseniz yaptırın

banada az geldi lakin, 3,5+3,5 de masraf çıksa 7 lira yapıyor zaten bu saatten sonrada taş çatlasa 8,5-9 a satılır gibi
ben yaptırırsam sanayide arabanın masrafı bitmez gibi

hımm oda dogru bu sanayinin adamlarında da iş yok bizim iki kapı cizildi boyanacak malzemler 650 tuttu işçilik 1 bin tl ön tampon tarafı gitti yan kapı çizildi boyandı bu sadece

Geri