Aracımın amortisörlerini değiştirdim

baticaliskan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugun aracımın 4 amortisörünü ve ön amortisör takozlarını değiştirdim. Monreo reflex taktım ve arabada ki sesler gitti valla,yol tutuş deseniz mükemmel oldu,laka ve çukurlardan sonra araba deli gibi sağa sola sallanırdı sallantı bitti.Kısacası araca bi kez daha aşık oldum zevkle bindim. Amortisör değiştireceklere tavsiye ederim arkadaşlar :)

huzura kavustugun an, hayırlı olsun

Güle güle kullanın.

kazasız belasız..

Opellerde herkesin şikayetci olduğu tek kusuru sert süspansiyonlar bozuk yollar parke taşlarının olduğu yerler ve benzeri yollarda ses cok fazla olur ama sert süspansiyonda güvenlik demektir güvenlik mi ses mi derseniz ben güvenlik derim ama benim amortisörler yeni hele bir eskisinler düşünürüz
sanada amortisörlerinle sessiz sedasız kazasız belasız sürüşler

hayırlı uğurlu olsun dostum nerede değiştirdin ve ne kadara mal oldu bende düşünüyorum. Bazen babanım connetini sürdüğümü sanıyorum :)

Birincisi aldığım amortisörler konfor amaçlı değil zaten Monroe REFLEX. reflex serisi biraz daha sert karalterli yere iyi basan amortisör. Bende her zaman güvenlikden yanayım. 2.si bu sert dedikleri amortisör bile diğerine oranla baya iyi geldi gerci benimkiler harap haldeydi.
Ürünleri internetten bi siteden satın aldım murat,şimdi reklam olmasın sana pm atarım.Fiyat olarak 390 malzeme parası verdim,teknik opelde bağlatma da 40 tuttu.

hayırlı olsun....

ne gibi sesler vardı arabada?

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız suruusler :)

Geri