Aracımı satıp bu dört kapı aracı almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aracı alırken izmir içi mi düşünüyosun ?

kadran çerçevesi oynanmış. gerçi km oynanmaz dijital olduğu için belki arıza yapmıştır sökerken falan zarar gelmiştir ama araba pek garaj arabasına benzemiyor. iyi araçtırın derim...

Neticede 1998 model ne bileyim:) kararsız kaldım bilgi için teşekkürler

bana göre garaj arabası öyle olmaz garaj arabası dediğin özellikle opel se hele astra g ise kılıç gibi dümdüz olmalı sen izmirdesin alsancak içinde ne astralar ne vectralar var bi bilsen ben izmirde arkadaşıma ziyarete gittim orası emsalsiz temzlikte olan opellerin cenneti :D biraz daha arştır bence :good:

bana göre garaj arabası öyle olmaz garaj arabası dediğin özellikle opel se hele astra g ise kılıç gibi dümdüz olmalı sen izmirdesin alsancak içinde ne astralar ne vectralar var bi bilsen ben izmirde arkadaşıma ziyarete gittim orası emsalsiz temzlikte olan opellerin cenneti :D biraz daha arştır bence :good:

Nasip Kısmet :) Sahibide istediğin yere göster ,servise falan gösterebilirsin dedi bende ondan niyetlendim.bakalım artık hayırlısı neyse o olsun.

Birde plakayı neden gizlerler anlamam o yüzden plakası gizli arabalara bakmam bile

göktuğ kardeş sende ki gsi astra f mi yoksa kadet gsi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri