aracımı değiştiriyorum...sizce?

toyotanın hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Kemal abinin de dediği gibi,öncelikle siz yeni alacağınız arabadan ne bekliyorsunuz,istekleriniz nelerdir?Ankete bakınca en basiti birisi dizel araç,birisi benzinli.Mesela ben dizeli sevmem,ekonomik olabilir ama sevmiyorum işte.Hatta ben Toyotaya da bakmam.Bu kadar miktarı verdikten sonra sıfır araç alıcaksam,giderim yeni Astra Sedan 1.4 NET 140 HP Start&Stop motor seçenekli olan Cosmo modelini alırdım.Yani tercih meselesi biraz.Siz beklentilerinizi yazmazsanız,herkes kendi tercihlerini yazıcaktır muhtemelen. :)

doğru bende astrayı düşündüm ama sedan aradığım için direk elemek zorunda kaldım...

Kaşınıyonmu nöörüyon ibrahim...:) yada macera arıyosun kendine...Bir diğer şık paran çok...satma passatı pişman olma...sıfır araç aldığın anda otomatikman 5 milyar zarardasın zaten...

yeni astra sedanda çok yakışıklı olmuş yavv :)

passattan hiç bir şikayetim yok savaş abi...gayet iyi durumda...fakat sıfır araç mı alsak dedik sonuçta km si düşük benim aracım 145.000 de motor bişey açar mı diye korkmaktansa garantili bir aracamı baksam diye böyle bir fikire girdim...

abi bakımlı bir araç için 145 bin km hiçbirşey bakımlarını tam yap ve düzgün kullanımla o araç sana asla masraf açmaz bence

Kaşınıyonmu nöörüyon ibrahim...:) yada macera arıyosun kendine...Bir diğer şık paran çok...satma passatı pişman olma...sıfır araç aldığın anda otomatikman 5 milyar zarardasın zaten...

yok ya abi krediyle alacaktım...:)

passattan hiç bir şikayetim yok savaş abi...gayet iyi durumda...fakat sıfır araç mı alsak dedik sonuçta km si düşük benim aracım 145.000 de motor bişey açar mı diye korkmaktansa garantili bir aracamı baksam diye böyle bir fikire girdim...

Ben 280.000 km olmuş (km düşürülmüş mü, düşürüldüyse ne kadar düşürüldü Allah bilir) 22 senelik Vectra ya biniyorum, kafam rahat, sanırım bir bu kadar daha binerim, artık gelişen teknoloji nedeniyle 145.000 km günümüz araçlarında normal sayılıyor.

illa değiştiricem diyorsanız bence japonlara bakmayın =) heleki 1,9 passattan sonra corolla sizi çok üzer gibi geldi bana (beni çok üzerdi) avensis ise benzinli ve arkadaşlarında dediği gibi d segmentine nedense bende yakıştıramıyorum. almanlara bakmanızı tavsiye ederim. verdiğiniz fiyat aralığında da dizel d segmenti bulmak zor. c segmentinde de jetta ya bakmanızı öneririm. ben yazın inceledim değiştirecektim ancak kısmet olmadı. bu yaza inş. tdi jetta almayı düşünüyorum. gittim gördüm ve çok beğendim ben.

sorun çıkarmıyorsa passata devam bence

Düşük km daha yüksek model Passat neden olmasın :rolleyes:
Toyota konusunda diğer mesajlara katılıyorum..

Geri