aracımı değiştiriyorum...sizce?

toyotanın hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
bugun ailemle gidip baktık toyotaya bayanlar bile istemedi...halbuki yeni derler diye düşündüm...kesin kanaat passatı satma denildi...ordaki bir toyota satıcısıda ben olsam passattan vazgeçip toyotaya binmezdim dedi bunada ayrıca çok şaşırdım...

doğru söze diyecek yok;)

İbrahim illa Corolla istiyorsan benim radar kasa ile takas yapalım :D:D

Şaka bir yana b5,5 düzgün ise bencede satma, piyasası olan bir araç, İlerde değiştireceğinde de kolaylıkla satabilirsin bana (göre) :D:D

İbrahim illa Corolla istiyorsan benim radar kasa ile takas yapalım :D:D

Şaka bir yana b5,5 düzgün ise bencede satma, piyasası olan bir araç, İlerde değiştireceğinde de kolaylıkla satabilirsin bana (göre) :D:D

aracımdan memnunum abi bahadırda biliyor zaten...ALLAH'A şükür hiçbir sorunu yok şuan...

Avensis hakkında sallayanlar olmuşta kusura bakmayın ama kullanmadan araç hakkında konuşmayın derim ben. Babamda var avensin 2010 model araç passattan farksız bence ve passat kadar da pahalı değil onu geçtim bu anketi açan arkadaşın passatı ile kıyaslamışsınız gerçekten çok komik geldi bana

Avensis hakkında sallayanlar olmuşta kusura bakmayın ama kullanmadan araç hakkında konuşmayın derim ben. Babamda var avensin 2010 model araç passattan farksız bence ve passat kadar da pahalı değil onu geçtim bu anketi açan arkadaşın passatı ile kıyaslamışsınız gerçekten çok komik geldi bana

koik olan bişey yok ortada ama neyse. avensis belki modelin vermiş olduğu donanım olarak üstün olabilir. ama şekil ve motor olarak baktığında komik olan şey avensis oluyo galiba?

astra sedan 10 numara :) insignia al ibrahim. yakışır sana.

astra sedan 10 numara :) insignia al ibrahim. yakışır sana.

bakmadım değil benim biraz geniş araca ihtiyacım var o yüzden astra dar geldi bana...yoks astra gerçekten 10 numara olmus.passat kadar geniş bagaj hacimli ve iç mekan arıyorum insıgniaya gelince içim gitmiyor değil...ama maddi olarak en fazla 55.000 tl ye çıkabiliyorum kredi çekip alcaktım passatın üstüne aylık ödeme konusunda sıkıntı oluyor üstü...

koik olan bişey yok ortada ama neyse. avensis belki modelin vermiş olduğu donanım olarak üstün olabilir. ama şekil ve motor olarak baktığında komik olan şey avensis oluyo galiba?

Şekil göreceli birşey siz beğenmezsiniz ben beğenirim bu konuda yorum yapmak doğru olmaz ama motor konusunda gerçekten yanıldığınızı söyleyeyim

Şekil göreceli birşey siz beğenmezsiniz ben beğenirim bu konuda yorum yapmak doğru olmaz ama motor konusunda gerçekten yanıldığınızı söyleyeyim

1.6 132 bg e karşı .9 tdi 130 bg karşısında ne gibi bir yanılgı olabilir ?

Geri