aracımı değiştiriyorum...sizce?

toyotanın hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
kendi aracım diye söylemiyorum ama ben her zaman ALMAN derdim...özellik olarak benim aracımdan çok çok artı özellikleri yok sürüş ve konfor açısından...ikinci olarak motor olarak tabi bu kişiden kişiye göre değişir...wolkswagenin motorunun toyotanın motorundan daha saglam ve ömürlü olduğunu çevremdeki herkezin dediği bu...şimdi 1.9 tdı ile 1.6 benzinli aracı kıyaslıyoruz...performans acısından avensisin düşük olması beklenir doğal olarak motor farkı var çünkü...ben avensisi almam daki asıl amacım d segmenti içinde en ucuz o geldi...o yüzden ve yeni yenidir mantığıyla alacaktım ondanda vazgeçtim...fikrimden döndürdüler...

1.6 132 bg e karşı .9 tdi 130 bg karşısında ne gibi bir yanılgı olabilir ?
neyi baz alarak bi karşılaştırma yaptın anlayamadım karşılaştırdığın araçlardan birisi benzinli diğeri dizel.
performans tan çok dayanıklılık önemli benim için sabaha kadarda burada savunabilirim toyotayı wv karşısında

bakmadım değil benim biraz geniş araca ihtiyacım var o yüzden astra dar geldi bana...yoks astra gerçekten 10 numara olmus.passat kadar geniş bagaj hacimli ve iç mekan arıyorum insıgniaya gelince içim gitmiyor değil...ama maddi olarak en fazla 55.000 tl ye çıkabiliyorum kredi çekip alcaktım passatın üstüne aylık ödeme konusunda sıkıntı oluyor üstü...
hayırlısı olsun. ama seni opelle görmeyi isteriz tekrar :)

valla toyota ne yaparsa yapsın içi boş teneke benim gözümde. bknz corollamızda var 2004 sol...

kendi aracım diye söylemiyorum ama ben her zaman ALMAN derdim...özellik olarak benim aracımdan çok çok artı özellikleri yok sürüş ve konfor açısından...ikinci olarak motor olarak tabi bu kişiden kişiye göre değişir...wolkswagenin motorunun toyotanın motorundan daha saglam ve ömürlü olduğunu çevremdeki herkezin dediği bu...şimdi 1.9 tdı ile 1.6 benzinli aracı kıyaslıyoruz...performans acısından avensisin düşük olması beklenir doğal olarak motor farkı var çünkü...ben avensisi almam daki asıl amacım d segmenti içinde en ucuz o geldi...o yüzden ve yeni yenidir mantığıyla alacaktım ondanda vazgeçtim...fikrimden döndürdüler...

Ben de hep JAPON derdim . (95 Corolla XEI ve 99 Avensis 2.0 kullandık 10 yıl boyunca) Yol tutuşun ne demek olduğunu almana geçince gördük.

neyi baz alarak bi karşılaştırma yaptın anlayamadım karşılaştırdığın araçlardan birisi benzinli diğeri dizel.
performans tan çok dayanıklılık önemli benim için sabaha kadarda burada savunabilirim toyotayı wv karşısında

http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k tercih meselesi siz savunun bende almanı her türlü savunurum. toyota sağlamlık olarak bana hiç güven vermiyor.

Ben de hep JAPON derdim . (95 Corolla XEI ve 99 Avensis 2.0 kullandık 10 yıl boyunca) Yol tutuşun ne demek olduğunu almana geçince gördük.

O kadar Japon sevdalısı olmuşken keşke Hondayıda deneseydiniz. Yol tutuş fikirlerinize bir yenisi daha eklenirdi :rolleyes:

Geri