aracımı değiştiriyorum...sizce?

toyotanın hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

İBRAHİM29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugun benim aracım passata benim istediğim rakam değil ama ona çok yakın bir rakam verdiler bende düşünmek için zaman istedim...tmm dedi...şimdi aracımı satarsam eğer aklımda sıfır araç almak var...sıfır aracı kredi cekip alacağım bunun için fazla yüksek olmayacak uygun sıfır araçlara bakıyorum

1-toyota avensis 1.6 elegant extra benzinli...
2-toyota corolla 1.4 dizel elegant...

yukardaki araçlar kendi içinde en full olan modelleri...yukardaki araçlar 55.000-58.000 tl arası...yukardaki araçlardan hangisi veya başka önereceğiniz araç varmıdır?

Bence passatı satma :)
illa satacam diyorsan..
konfor için avensis, ekonomi için corolla...avensis ikinci elde çok değer kaybediyor corolla ya göre....

Bana sorsalar ben senin passatı seçerdim
saygılar

Volvo S40 dizelin liste fiyatı 61.000 TL.

Bu soruya cevap vrmek için bir arabadan ne beklediğini yazman gerekli önce.Burada verilen tavsiyeler kişilerin kendi beklentileri doğrultusunda olur.Başkasının beklentileri ile senin beklentilerin aynı olmaz.

İbrahim Passat'ın varken macera arama derim. (tabii Passat'tan bir şikayetin yoksa)

Kemal abinin de dediği gibi,öncelikle siz yeni alacağınız arabadan ne bekliyorsunuz,istekleriniz nelerdir?Ankete bakınca en basiti birisi dizel araç,birisi benzinli.Mesela ben dizeli sevmem,ekonomik olabilir ama sevmiyorum işte.Hatta ben Toyotaya da bakmam.Bu kadar miktarı verdikten sonra sıfır araç alıcaksam,giderim yeni Astra Sedan 1.4 NET 140 HP Start&Stop motor seçenekli olan Cosmo modelini alırdım.Yani tercih meselesi biraz.Siz beklentilerinizi yazmazsanız,herkes kendi tercihlerini yazıcaktır muhtemelen. :)

bir toyota sahibi olarak 0 km arabaya o donanıma o kadar para bağlanmaz :D abi corollaya sakın sakına özellikle 2013'de kasa değiştiriyor. ve corolla sana passat vectradan sonra eşşek gibi gelir. valla otobanda rüzgardan etkilenen sümbülden sonraki tek araç :D avensis zaten c segmenti kadar boyutları var. d segmentine yakışmayan araç. gidin başka markaya bakın bari :D

Bence passatı satma :)
illa satacam diyorsan..
konfor için avensis, ekonomi için corolla...avensis ikinci elde çok değer kaybediyor corolla ya göre....

Bana sorsalar ben senin passatı seçerdim
saygılar

corollada farklı değil yani. 60 bin istenilen corolla vardı satarken 40 bin civarından başka para veren yok...

Bu soruya cevap vrmek için bir arabadan ne beklediğini yazman gerekli önce.Burada verilen tavsiyeler kişilerin kendi beklentileri doğrultusunda olur.Başkasının beklentileri ile senin beklentilerin aynı olmaz.

suanda sedan olacak ve sıfır araç olcak...başka birşey değil...

İbrahim Passat'ın varken macera arama derim. (tabii Passat'tan bir şikayetin yoksa)

passattan hiç bir şikayetim yok savaş abi...gayet iyi durumda...fakat sıfır araç mı alsak dedik sonuçta km si düşük benim aracım 145.000 de motor bişey açar mı diye korkmaktansa garantili bir aracamı baksam diye böyle bir fikire girdim...

Geri