Aracımı çizeni yakaladım.

Ynt: Aracımı çizeni yakaladım.

ևok geçmiş olsun  :(
Malesef ülkemizde böyle hayvanlar mevcut,sakin kalmanız ve hakkınızı kanuni yollardan aramanız
en doğru seçim olacaktır .
Bir anlık sinirle yapılan hareketler malesef bir ömür pişmanlık duymanıza ve yakınlarınızı üzmeye sebep  olabilir.

Gecmis olsun, boyle insanlara dayakta az gelir ama cozumu yok maalesef ruhsal bi bozukluk olabilir. Sirf bu yuzden kirmizi araba almaktan hep cekiniyorum cizerler diye. Arabayi temizleyip parlatinca bile rahatsizin biri gelip cizebiliyorr. Sorunu ruhsal psikolojik

Allah sabır versin sana . vallahi zor biliyorum ama bir şeye kalkışacaksan önce cocuk ve hanımını gözünün önüne getir. sinirin elbet yatışır. o adam da Allahından bulur inşallah. burda ağır konuşacam ama forumumuz bunu kaldırmaz.  sen artık anlamışsındır adam hakkında neler söylediklerimi. tekrar geçmiş olsun

Mücahit'in dediği gibi bir güzel döveceksin adi herifi ,ruh hastası manyak.Aklına başına bakmadan bir ton dayak atacaksın....
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim...

Geçmiş olsun ömür aracın çizildiğinemi üzüleyim çizeni bulduğunamı sevineyim bilenedim, suç işte böyle ayıların ormanını kesende...

Ömür geçmiş olsun,

Öncelikle başın belaya girsin istemem; sen adama TSE damgalı bir yumruk indirirsin ama bunun sonrası bir araçta oluşan boyaz çiziğine değmeyecek bir bedel ödeyebilir hapse bile girebilirsin Allah göstermesin, daha minicik bir bebeğin var.

Burda en büyük şansın olaya denk gelmemiş olman ve bizler; o an orda olsan yukarda dediklerimi düşünemezdin ve bizlerle sinirini paylaşıp sakinleşemezdin. Ben bile yaklaşık 2 saat önce yaşadığım bir olayda kavgaya girmek üzereydim, Kerem sakinleştirdi neyse ki. (döv dedi uymadım ona!)

Tekrar geçmiş olsun ama millet de açıkcası iyice sopalık olmuş - kaçtır belaya ramak kalıyorum ben de.

Geçmiş olsun abi :/

geçmiş olsun abi..Derdi neymiş şerefsizin acaba.nasıl bir psikopattır bu ya toplumda böyle insanlar var sevdiklerimiz sokağa çıkıyor böyle adilerden zarar görmeyip eve sağ salim dönmek büyük şans.

Soğuk kanlılığınızı ve sakinliğinizi kullanarak hukuki yollardan süründürün şerefsizi.

mahkemeyle sende uğraşırsın, 3 sene sonunda bişey çıkmaz, kaskodan yaptırın geçin. belki değer kaybı için dava açabilirsin ama oda 3 sene sürer vs vs vs

Geri