Aracımı çizeni yakaladım.

Ynt: Aracımı çizeni yakaladım.

Geçmüş olsun Ömür,sen en doğru olanı yapmışsın bırak mahkeme halletsin.

dream_04 link' Alıntı:
çok geçmiş olsun. tanıdğınız bir mi, ne garezi varmış...

Sağolun, zerre kadar alakamız yok.

ulas79 link' Alıntı:
Geçmüş olsun Ömür,sen en doğru olanı yapmışsın bırak mahkeme halletsin.

Sağol Ulaş Gavatı dövmekten beter edecem o mahkeme sonucunuda binanın girişine asacağım ibreti alem.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Burak 3 yıldır orada oturuyorum adamı tanımam o da beni tanımaz fakat daha önce binada oturanlardan çizilme vakaları duymuştum.

Abi, Allah sana sabır versin. Cidden kendinle savaş verdiğin bir konu bu. Dilerim mahkeme sonucu o şerefsizi dövülmekten beter eder. Tekrar çok geçmiş olsun.

burakkarsli link' Alıntı:
Abi, Allah sana sabır versin. Cidden kendinle savaş verdiğin bir konu bu. Dilerim mahkeme sonucu o şerefsizi dövülmekten beter eder. Tekrar çok geçmiş olsun.

Tekrar sağol Kardeşim.

Geçmiş olsun.Sen yine yakalamışsın.Geçenlerde öküzün biri benim aracın arkasından çıkarken bagaj kapağı kısmındaki stop'u kırmış,tamponu boyanmasını gerektirecek kadar çizmiş,sürtmüş.Ondan bir ay kadar önce de arka sağ çamurluğun tamponla birleştiği kısma yakın bölümünde yine bizimkisi park halindeyken hayvanın birisinin çarpması sonucu göçük oluştu.Geçenlerde ikisini birden,kaskomu deldirip yaptırdım. :(

geçmiş olsun kardeş. Şikayetçi oldun sanırım gelişmeleri paylaşırsın artık merak ediyorum n olcak :)

֖mür abi geçmiş olsun , umarım sıkıntısız bir şekilde halledersin bu olayı , ben olsam adamı da adamın aracını da haşat etmiştim , büyük sabır göstermişsin  045thumbsup Sende adalet ile adamı haşat edersin umarım  045thumbsup

Ömür cok gecmis olsun, konuyu yeni gordum, bastan sona okudum ne manyaklar var.

Ynt:

Ömür sakin ol ama hakkını ara. Geçmiş olsun bu arada.

Geri