aracımda performans çok düşük neden?

aynı sorunu bende yaşıyorum kartal gelip geçiyor tum bakımlarını yaptırdım eksiksiz en son egsoz u sökturmek gerekli dedi usta demekki egsozunda kerameti varmış

malini aldım cok tsk ederim dedigim gibi o bevtra c den baslıyor :):)
bende o dedigim enjektörümü bir temizlettiriyim sonucu sizinle paylsacam keske birde trigeri degiştirebilsem iyi olur aslında

arkadaşlar yzdıklarınızı okudum bujilerimi hava filitresini enjektör temizliklerini yaptırdım. sadece hava manifoldunu temizletmemiştim onu yapıcam bugün. kelebeklerden olabilir belki diye. olmadı egzostu değiştiricem. yine bişey olmadı arabayı değiştireceğim. rampada clioya geçilmek pek hoş olmuyor.

egzoz yeterli kadar dışa atım yapamıyorsa araç performans kaybı yaşar. şehir dışında 44lt ile 550-600km yok yapıyorum ben. yol şartlarına bağlı olarak. aracın debriyaj balatası ne durumda?

debriyaj balatası yeni değişmiş triger ile birlikte devirdaym değişti.egzostu bi deneyeceğim.

2000 motor vectra ile rampada clio sizi geçiyorsa araçta problem vardır.Öncelikle aracı benzine aldığınızda performans değişimi yaşıyorsanız yani performans artıyorsa lpg ayarı yaptırmanız gerekebilir.Bunun yanında aracın bakımlarını baştan sona yaptırmalısınız.Özellikle vectralarda eskiyen elektronik aksam kabloları çekiş düşüklüğü yaşatabiliyor.Özellikle bujiler ve buji kablolarını, gaz kelebeğini, hava filtresini kontrol ettirmelisiniz.Ayrıca manifold ve egzost çıkışlarında kurumlanma var ise temizletmelisiniz.

camları kapatırken otomatik hale getirmek için açma/kapama tuşunu 4 saniye basılı tutarsanız otomatik mekanizma aktif hale gelecektir.(Yanlışım olabilir)

camları kapatırken otomatik hale getirmek için açma/kapama tuşunu 4 saniye basılı tutarsanız otomatik mekanizma aktif hale gelecektir.(Yanlışım olabilir)

bunu denemdim ama biraz ugrastım sonra bişeler oldu gibi kapattım yine kapanmadı dün aksamda sunrof acıktı alısmısım dügmeye bastım kapandı :):) kendi kendine geri düzeldi galiba

Geri