aracımda performans çok düşük neden?

muratakkin32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 model 2000 motor opel vectra cdx aracımın performansı çok düşük. 136 beygir gücüne sahip bir araç çekişte neden bu poblemi yaşatır. egzost susturucusu değişikmiş bundan kaynaklanırmı birde lpgde 20 kuruş yakıyor çok değil mi?(şehirlerarası) şimdiden herkese teşekkürler.

aracın bakımalrı ne durumda hocam??
yani
egr ve bogaz temizligi
filtre degisimleri
buji degisimleri
vs...

aynen hocam bendede aynı sıkıntı var rampada clio gciyor beni benimkide sehir içi 200 kr yakıyor ama bir cözüm buldum gibi
hava filtresi bakımlar tam oalcak
bujiler degişecek
corbon clear ile enjektörler emizlenecek
bunları bir deneyelim belki bir düzelme olur cünkü uzun süre lpg kullandıgımızdan enjektörlerde kirlenme ve kararma oluyor onların temizligi sart

benzinde sürün bide bence lpg vectrayı öldürüyo..

ewet öldürüyor ama yiğnende 2 bin motor biraz ucsa hiçde fena olmaz degil mi :):)

egzoz sistemi aracı çok etkiliyor bence bi gösterin

oksoz sistemi derken nasıl oluyopr yanii yoksa onuda deneyim :)) iyi sonuc alabileceksem

2000 model 2000 motor opel vectra cdx aracımın performansı çok düşük. 136 beygir gücüne sahip bir araç çekişte neden bu poblemi yaşatır. egzost susturucusu değişikmiş bundan kaynaklanırmı birde lpgde 20 kuruş yakıyor çok değil mi?(şehirlerarası) şimdiden herkese teşekkürler.

egzoz yeterli kadar dışa atım yapamıyorsa araç performans kaybı yaşar. şehir dışında 44lt ile 550-600km yok yapıyorum ben. yol şartlarına bağlı olarak. aracın debriyaj balatası ne durumda?

oksoz sistemi derken nasıl oluyopr yanii yoksa onuda deneyim :)) iyi sonuc alabileceksem

mesela şöyle ben bugün headers taktırdım standart egzoz manifoldu yerine. sonuç ivmelenmede bir artış gözlüyorum. susturucular katalizörler ciddi anlamda güç kaybı yaratırlar. özellikle katalizör iptali ve sağlam bir headers ile 6-7hp güç almanız mümkündür ;)

benimkini 1 ay önce degiştirdim :)

Geri