aracim cokmu yakiyor?

denizxcannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim aracim 2006 model zafira 1.6 . ben 30 litre benzinle 270 kilometre yol yapiyorum normalmidir .yada cokmu yakiyor bilen biri yazarsa sevinirim tesekkurler

Yaklaşık 44 kuruş yakıyor araç.1.6 bir araç için çok fazla.

Peki neden olabilir

aynı sorun bendede var 75 tl lik lpg ile 210 km yapıyorum kalibrasyondu bakımdı birtürlü düzelmedi

Acaba zafira 1.6 benzinli lerin hepsini boyle baska bir ayni araci olan varsa yazabilirse sevinirim

Acaba zafira 1.6 benzinli lerin hepsini boyle baska bir ayni araci olan varsa yazabilirse sevinirim

hocam aracın zafira olması önemli değil sonuç olarak 1.6 Opel motoru kullanıyorsun ve 44 kuruş fazla,

ben çok iyi bilmem benzinliyi ama hava filtresi, bujiler vs.. olabilir, bilen birisi yazacaktır muhtemelen.

Hocam zafira oldugunu su yuzden vurguluyorum zafira nin kasa agirligirla astranin kasa agirligi bir olmiyacagindan yakitta ayni degildir muhtemelen

Astra 1100 civarı zafirada 1300 olsun yakıt genede fazla.Zafirası olanlar bakarsa daha geniş bilgi verebilir.

simdi bir hesap yaptimda sagiyukari 100km de 11 litre yakiyor gercekten cok ama aracim 175 beygir.fazlaysa nedendir ariza acaba

kaç yüz beygir pardon anlamadım?:)

Geri