aracım çalışmıyor, yardım lütfen

kutup basını cıkart bekle astramm dediği immoysa düzelebilir

komsularınızdan birini rahatsız ederek onun aracının akusu ıle deneyebilirsiniz.eger akü ise en azından gece rahat uyursunuz

komsularınızdan birini rahatsız ederek onun aracının akusu ıle deneyebilirsiniz.eger akü ise en azından gece rahat uyursunuz
artık yarın babamın araçtan takviye ile deneyip sonucuna göre servise başvururuz.

sakına takviye yapmayın aküleri değiştiripte deneyin bir akrabamız corollasına takvıye yapmıslar araba kendını korumaya almasaymıs beynı yakıyorlarmıs bütün sigortalar atmıs bide bunu yapan bi elektrıkcıymıs.

sakına takviye yapmayın aküleri değiştiripte deneyin bir akrabamız corollasına takvıye yapmıslar araba kendını korumaya almasaymıs beynı yakıyorlarmıs bütün sigortalar atmıs bide bunu yapan bi elektrıkcıymıs.
takvıyenın sakıncası yok elektrıkcı yanlıs baglamıs

daha önce cd çalar arızasından dolayı akü iki defa boşaldı, ikisinde de takviye yaparak aracı çalıştırdık bir sorun çıkmamıştı. gerçi bu defaki aküden değil gibi geliyor bana. daha önce akü sıfırdı ondan çalıştırmıyordu. ama şimdi motordan ses geliyor ama çalışmıyor. yani marş motorunu çevirecek kadar elektrik geliyor.

Zaten Takviye'nin yapılabileceği ve hatta nasıl yapılması gerektiği Opel kullanıcı el kitaplarında da yazar. Takviye öcü değildir.. Vurdurmak öcüdür.

Ha benim eski '99 1.6 8V enjeksiyonlu Polo'yu kaç defa vurdurdum da gene hiç motor arızam olmadı, o da ayrı mevzu.

Takviyeye gerek kalmadı. sorun yakıttan kaynaklı bujilerin ıslanmasıymış. bugün bujileri değiştirdiler. arkadaşa yakıtı boşaltıp komple bir temizlik yapmaya gerek varmı diye sordum. gerek yok, üzerine yarım depo benzin al kullan, yakıt abartı kötü değil, kaldırır dedi. bende gittim 97 oktan aldım üzerine. şimdilik bir sorun yok, hatta aracın hızlanması ve sesi değişti. (40 ytl sıkışmış)

sorun çıkmadan önce son benzini OPET-ÖZ-PET ÖZDEMIRLER (ÇANAKKALE) den almıştım. aklınızda bulunsun diye yazıyorum.

40 ytl ise aküden de ucuz muş. geçmiş olsun kardeş :)

Geri