Araç satışı ile ilgili bir soru

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Ocak ayı içinde devir işlemi yapılacak bir aracın ocak ayı vergisi yatırılmamışsa satış yapılamıyor mu?

Mantıken yapılması lazım. Süresi var. Hiçbir şey önceden yatırmaya zorlayamaz gibi geliyor.

Yapılmıyor aracımı sattığım için noterden MTV gözüküyor yatırmanız gerek yoksa satış yapamam diyor ve yatıyorsunuz. :)

Haydaaa!

Peki yatırınca anında sistemlere geçiyor mu?

vergi dairesinden yatırırsanız evt en azından ben öle yaptığım için öle oldu.

Vergi dairesinden yatırırsanız anında sisteme geçiyor. Ama bankalardan vs. yatırırsanız hatırladığım kadarıyla 1 iş günü geçmesi gerekiyor üstünden..

Hayret bir şey arkadaş! Hemen internetten yatırsam yarın saat 4'te satış yapılacak. Yetişir mi?

Hayret bir şey arkadaş! Hemen internetten yatırsam yarın saat 4'te satış yapılacak. Yetişir mi?

Bankadan yatırılsa geçmez tahminimce.. Kesin olsun direk vergi dairesine yatırın siz..

Sağolun arkadaşlar...

Onca işin arasında bir de vergi işi çıktı.

Ben geçen yaz MTV nin ikinci taksit zamanı olan 7. ayda satış yaptım. Ne noterde ne de vergi dairesinde hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Ben geçen yaz MTV nin ikinci taksit zamanı olan 7. ayda satış yaptım. Ne noterde ne de vergi dairesinde hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Bizde aynı zamanda sattık arabayı 7.ayda.. Noterden geri çevirdiler MTV'yi yatırıp getirin dediler Vergi Dairesinden yatırıp daha sonra satışı verdik..

Geri