Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç ısıtma sistemi motor radyatör suyunun ısınma süresine göre performans gösterir, çünkü sistem ısıyı burdan alıyor,yani soğuk havada geç ısıtması normal.
Ben kalorifer ısıtmasında Lada gibi aramadım görmedim duymadım. Ruslar bu konuda elinden geleni ardına koymamış 005hihih Coğrafi bölgelere bağlı olarak süreç farklılık gösteriyordur pek tabi, burda 5 dakika bile sürmüyor.
kaloriferin ısınma süresi dış ortam sıcaklığına bağlıdır.
dizel araçlar rölantide daha geç ısınır.
örneğin motor suyunun 50 dereceye çıkması rölantide 15 dakika sürerken; düşük viteste aracı kullanarak bu süre 4-5 dakikaya kadar düsebilir.
ek olarak dijital klimalı araçlarda AUTO modundayken motor yeterince ısınmadığı sürece fan üflemeye başlamıyor.
Ben kalorifer ısıtmasında Lada gibi aramadım görmedim duymadım. Ruslar bu konuda elinden geleni ardına koymamış 005hihih Coğrafi bölgelere bağlı olarak süreç farklılık gösteriyordur pek tabi, burda 5 dakika bile sürmüyor.
evet ladalar gerçekten oyele bende 2005 model vega vardı o kış şartlarında bıle çalıştırır çalıştırmaz daha 3 cu yada 4 cu dakıkada ısıtmatya başlıyordu