arac muayenesi (vize)hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baycanbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence rüşvete davetiye çıkarıyorlar o zaman

muayyene istasyonu şefi buldum bi tane abimin liseden arkadaşı:D
yok öyle bişey
benim arabamı bilenler için söylüyorum

film+xenon sorunluymuş sadece onları gelirken sök direk gec dedi:D:D:D

Kaportaki göçüğe kadar sorun edeceklerse bayağı bir olay olur. Başkaleden çıkıp vana gidecem ben. zaten merasimle gidip geliyoz, birde o söylenenleri yaparlarsa ya harp olur ya darp..

Mutlunun dediği kadar yoktur inşallah, yoksa çekeceği var milletin.

Arkadaşlar bende yaptırdım aracımı;
istedikleri şeyler araçda yangın tüpü ve ilk yardım çantası ve reflektör 2 tane olması gerekiyor
filim ve yazı herhangi bir şey olmayacak
lastik dişlerine bakıyolar,far alçaklık yükseklik ayarına bakıyolar,egzoz orjinal olucak kafalığa karışmıyolar,xenon 6000k dan yukarısına bişey diyolarmı bilmiyorum,app plaka mühürsüz ise kesinlikle yasak,şasi numarası okunaklı olucak,he bide son olarak arabanın önünü bi çukura düşürüyolar ve makaralar var oraya inerken tampon felan sürterse orjinale yada yaylarını değiştireceksiniz ayrıca fren ayarlarını felan kontrol ediyorlar hepsi buu kolay gelsin size

bi sürü yerde açıldı bunlar. istanbulda yok!! hala açılmadımı istanbulda ?

Ben eski sistem çalışan muayene istasyonuna gideyim en iyisi , gerçi arabada problem çıkaracak bişey yok (lastik-jant a karışmıyorlarsa tabi)

Valla arkadaşlar bern mayıs ayında muhayene yaptım kurtuldum şükür...Yalnız yaptıran arkadaşlarım anlatıyor...Burası pilot bölgeymiş(sakarya) lastikleri 3 mm altı olanları değiştir demişler,farları ayarsız olanlara ayarlattırmışlar,trafik seti(iki adet reflektör özellikle),ilk yardım çantası,yangın tüpü (son kullanma tarihine kadar bakıyorlarmış),lifte kaldırıp altına bakmalar,egzos kontrolü,camdan filmler kesinlikle sökülüyormuş,rot balans ayarına bakıyorlarmış,kaportada vuruk,çürük vs. ,arka koltuktaki emniyet kemerleri(mesela arkadaşınki koltukların altındaymış diye bile problem cıkarmışlar...Hatta bir arkadaşım arabandakiler orjinal jantları değil değiştir öle gel dediler diyodu....Anlıcagınız su kacırmışlar iyice.....Ben arkadaşların anlatttığının yalancısıyımm...Öğrenmeden gitmeyin sakın..ödemeyi ilk başta yaptıgınız için eger muhayenede birşeyden takılıp geçemezseniz belli bir süre veriyorlarmış yaptırıp gelmen için eger o sürede yaptıramzsan ödedigin muhayene parasıda yanıyormuş....
yuh yaw... iyice insafsızmış onlar da...

bi sürü yerde açıldı bunlar. istanbulda yok!! hala açılmadımı istanbulda ?
istanbulda yaptırcaz demekki :D

kasımda benim muayene, erken mi yaptırsam acaba özelleşmeden her taraf ??
muayeneden sonra film yapmayı düşünüyorum ben de

muayene süresini beklemeye gerek yokmuş bence bir an evvel yaptırmak lazım bilmem kaç nokta kontrolü devreye girecekmiş ve iş o zaman çığrından çıkacakmış, adamlar utanmasa hepimize her muayenede sıfır km araç aldıracaklar :D

Ben de bugün gidiyorum hadi hayırlısı diyelim

önceden yaptırsak sorun çıkmaz yani ozaman gidip yaptırmak lazım benimki zaten gelecek ay doluyor en iyisi şimdiden yaptırmak istanbulda avrupa yakasında en yakın nerde var acaba

Geri