araç kiralama yardım!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pugga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pugga

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 veya 2 günlük bi kiralama için acaba nereler tavsiye edilir...
net.te araştırdım ama dişe dokunur bişi bulamadm yani en azından ben tatmin olmadım..
yardımcı olabilcek abilerime kardeşlerime şimdiden teşekkürler.....

3 yıllık ehlıyet arıyorlar sen kıralayamazsın. ufak bır bılgı olsun

Kurumsal bir yerden kiralamak gerek, mutlaka kaskolu olsun, boş senede imza, boş kredi kartı slibi gibi şeylere gibi girme,aracı teslim alırken dört edrafını yetkili ile dolaş ,mevcut hasarları göster, teslimde sorun yaşama, hatırladıgım kadarı ile ödemeyi mutlaka kredi kartıyla istiyorlardı , standart uygulama mı bilmiyorum

avis - budget - hertz gibi firmalardan kiralarsan kaza yaparsan başın ağrımaz. normal günlük kira parasını verir arkana bakmadan işine dönersin.

ama merdiven altı şirketlere gidip kiralamak istersen ve boş senete falan imza attırırlarsa iş sakata biner.

araçlar kaskolu ama kaza yaptın diyelim. aracın serviste kaldığı gün kadar günlük kira parası cebinden çıkar.

bana göre budget iyi geldi ama en az 21 yaşında olmayı şart koşuyo.

bakırköyde bahçelievlerde falan 40 50 liraya astra bora falan var istersen eğer bi dolaş oralarda kesin görürsün ;)

avis - budget - hertz gibi firmalardan kiralarsan kaza yaparsan başın ağrımaz. normal günlük kira parasını verir arkana bakmadan işine dönersin.

ama merdiven altı şirketlere gidip kiralamak istersen ve boş senete falan imza attırırlarsa iş sakata biner.

araçlar kaskolu ama kaza yaptın diyelim. aracın serviste kaldığı gün kadar günlük kira parası cebinden çıkar.

bana göre budget iyi geldi ama en az 21 yaşında olmayı şart koşuyo.

katılıyorum birde intercity rent a car iyiydi ama fiyatları pahalı onu da söylemek lazım

Budget iyidir..Havalimanlarında hep onu kullanırım..

Golf plus ım servisteyken sigorta şirketim Zeplin rent a car dan araç yönlendirmişti, daha sonradan bende aynı şirketten accent kiralayarak ankaraya gitmiştim, memnun kalmıştım genel olarak hizmetlerinden

intercity sanırım sadece filo kiralıyo.

Bu zeplin rent a car nasıl çalışıyor. senetlemi kiraladınız?

Geri