Araç ilk çalıştığında çıkan ses

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2-3 gündür dikkatimi çeken bir şey var daha once var mıydı yoksa radyodan dolayı duymuyor muydum bilmiyorum; aracı ilk çalıştırdığımda 2 3 sanıye süren konsoldan gelen bir ses var  havalandırma panellerinden mi geliyor bu ses acaba sizlerde böyle bir ses var mı panellerin açılıp kapanma sesi gibi bir şey?

Ynt: Araç ilk çalıştığında çıkan ses

o ses benim araçtada oluyor sanırım havalandırma panellerinden geliyor

normal bir ses diyorsunuz yani , teşekkürler.

Gayet normal :)

benim aracımda da var aynı ses havaların soğuması ile ortaya çıkan bir ses. araç havalantırması otomatik modda kullanıldığında ortaya çıkıyor, normal bir şey galiba

bahsettiğiniz ses bir zırıltı şeklinde ise (sanki plastik dişli kaçırıyormuş gibi) bende de böyle bir ses var. 3-5 sn sürüyor ve göztergelerin ordan geliyor sanki. aracımın kliması manuel. yani yukarıda bahsedilen auto modu bende yok.

Bende aracın içi soğukken genelde ses geliyor ama iç kısım ısındıığında klima vs açmayada gerek kalmadan 2 3 dk gittikten sonra 0 ses.

nuralk34 link' Alıntı:
bahsettiğiniz ses bir zırıltı şeklinde ise (sanki plastik dişli kaçırıyormuş gibi) bende de böyle bir ses var. 3-5 sn sürüyor ve göztergelerin ordan geliyor sanki. aracımın kliması manuel. yani yukarıda bahsedilen auto modu bende yok.

Aynen bahsettiginiz gibi ; auto moddan kasit arac ayarlarindaki klima hafizasi ise ben onu kapali tutuyorm hep sanki havalar soguyunca gelmeye basladi ve dediginiz gibi gostergelerin ordan bir yerden geliyor

havalar soğuduğundan beri duyuyorum aynı sesi,havalar sıcakken yoktu

Havalar soguyunca arac kendini kaybediyor 2. Vitese gecisteki zorluk ve hart hurt sesler de basladi.

Geri